Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik megcsaltátok már a párotokat! Mi az amit nem
kaptatok meg tőle?
Szexet, vágyat, hogy nőnek néz és akként is kezel. A kedveskedések, bókok, simogatások, intimitás abba maradtak.
2018. ápr. 19. 14:48
Tettlegességig nem csaltam meg, csak elkalandoztunk egy férfival. Nem éreztem magam nőnek, "elfelejtett" a párom bókolni, sokszor kritizált és csak érezni akartam, h nő vagyok. Tettig sosem mentem volna el, sosem feküdtem volna le a férfival, a szavak elegek voltak. Fél éve, h kiderült a beszélgetés a férfival és azóta mindent MEGTESZÜNK a kapcsolatunkért és kimerem jelenteni, h 180 fokban megváltozott. A párom sokkal jobban odafigyel rám, nőként kezel, megdicsér. Nem mondom, h megérte, mert a lelkiismeret furdalásom nem csitul, és talán sosem fog. Jobb lett volna nem így rájönni, h mennyire szeretjük egymást.
2018. ápr. 19. 14:52
Nincs szex évek óta, nincs kedvesség, összebújás semmi. Van viszont alkohol...
2018. ápr. 19. 15:31
Törődést és figyelmet. De el is hagytam utána, később sem változott volna meg.
2018. ápr. 19. 18:04
4. Volt valasztasa, nem konyorogtem neki egy percig sem, h bocsasson meg! Amig nem tudod a sztorit, addig nem kellene beleugatnod mas dolgaba. Amugy meg kozod hozza? Semmi. Torodj magaddal es a te kapcsolatoddal, ne mas felett itelkezz ;) A legtobb ember, aki okoskodja, h mit kellett volna tenni, megbocsajthatatlan stb. aztan azok sz**jak magukat ossze a legjobban, ha eppen veluk tortenik meg es terden csuszva konyorognek a masiknak.. Ugyh nem kell okoskodnod ✋🏻
2018. ápr. 19. 18:25
hát ez egy anonim fórum, így aztán nem szabhatod meg, hogy ki szól hozzá a love storydhoz, és ki nem.
továbbra is tartom, hogy nem vagy korrekt a párodhoz, és nem voltál az.
ha meg akartad volna oldani a kapcsolatod, nem mással udvaroltatsz magadnak.
ez durvább az én szememben, mint az, h. nem kaptál elég bókot.
kicsit vagy csak egocentrikus, anyukám.
2018. ápr. 19. 18:44
A 6-os érzelmi kirohanása azért árulkodó, nemde?
Én is azt mondom, hogy szegény párod...
Jut eszembe: ma már bókolt neked, minden oké?
2018. ápr. 19. 18:46
7. Igen, teljesen oke minden ;) nyugodjatok meg✋🏻
2018. ápr. 19. 20:00
2essel majdnem egy cipőben jártam..
Csak azt hallgattam mennyire hülye vagyok,gyagyás,ha bújtam hozzá vagy szerettem volna beszélgetni, annyit mondott "majd holnap" "nincs hozzád kedvem" "már megint szexet akarsz"
Amikor beismertem, hogy beszélgettem egy, sráccal a munkahelyemen, ő (meglepő módon) beismerte, hogy több nővel csinálta azt, amit én..ezért elnézi nekem.. Hogy ő miért csinálta, azt nem tudom..nem mondta, nem is érdekel! Akkor megbeszéltünk mindent, már majdnem szétmentünk. Azóta sokkal jobb lett a kapcsolatunk
2018. ápr. 20. 00:16
Én férfiként azt mondom, hogy talán beleestél abba a hibába, hogy kiszolgáltad a párod. A feleség nem szolga, Oké, hogy a feleség főz, mos, takarít, de megmondja, mit akar. Amíg van saját akaratod, addig feleség vagy, ha már nincs, akkor csak szolga. A szolgát megfizetik, a feleség megkapja amit akar. Nem tudom, érezhető-e a különbség. Amúgy ha valóban megcsalod a férjed, az csak szórakozás, mert hosszú távon a másik férfivel is ugyanaz lenne. Ezért szingli nagyon sok nő, mert inkább menekülnek ahelyett, hogy a sarkukra állnának. Egyszerűbb egyedül, az biztos, de nem jobb.
2018. ápr. 24. 12:10
Kapcsolódó kérdések: