Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Adott egy kapcsolat. 6 és fél éves, a két fél nagyon jól megvan egymással, mindenki szerint tökéletesen összeillenek, rendes nagy veszekedés soha nem volt köztük és minden jó.

Azonban egyszercsak a lány bevallja hogy 6 éve egyszer félrelépett mikor egy hullámvölgybe ért a kapcsolatot és félt hogy vége lesz. Egyszeri alkalom volt, az illetővel azóta nem beszélt és mind magától mind a 3. féltől mélységesen undorodik, lassan úgy érzi mindenkinek jobb lenne ha ő nem lenne.

Mit tennétek a fiú helyében?

2018. ápr. 19. 02:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonló helyzetben. Nem tudtam emberként tekinteni a lányra. Nem volt kedvem megvárni a következő hullámvölgyet egy újabb kifogásként a félrelépés mellett.
2018. ápr. 19. 02:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem miért mondanak ilyen baromságokat, mi az hogy undorodik tőle? Oka volt annak hogy anno rámászott, én is rühellem az exeimet de ettől még nem lesz rosszabb nő egyik sem.

6 év hosszú idő, én nem csinálnék belőle ügyet, bántana a dolog de ennyi idő után őszintén nem látom értelmét a jelenetrendezésnek.

2018. ápr. 19. 02:14
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

"undorodik, lassan úgy érzi mindenkinek jobb lenne ha ő nem lenne. "

Azert nem kene teatralisba atmenni.

2018. ápr. 19. 03:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Jólvan jólvan hajnali 2-3kor az ember kicsit túloz :)
2018. ápr. 19. 04:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Okos lány. 6 évig vár, hogy elévüljön a dolog.

Sajnos én nem várnék a következő hullámvölgyig.

2018. ápr. 19. 05:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem évül el😀...én biztosan nagyon elgondolkodnék a folytatáson, de ez nem jelent automatikusan szakítást, várnám, hogy mi játszódik le bennem, marad - e a bizalom, stb.
2018. ápr. 19. 08:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Minimum azt hazudnám neki, hogy én meg 5 éve csaltalak meg, de én nem undorodom sem magamtól, sem a csajtól, akivel félreléptem. Megnézném, milyen képet vág és meg se mondanám, hogy ez csak vicc volt.
2018. ápr. 19. 09:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!