Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek?
Adott egy kapcsolat. 6 és fél éves, a két fél nagyon jól megvan egymással, mindenki szerint tökéletesen összeillenek, rendes nagy veszekedés soha nem volt köztük és minden jó.
Azonban egyszercsak a lány bevallja hogy 6 éve egyszer félrelépett mikor egy hullámvölgybe ért a kapcsolatot és félt hogy vége lesz. Egyszeri alkalom volt, az illetővel azóta nem beszélt és mind magától mind a 3. féltől mélységesen undorodik, lassan úgy érzi mindenkinek jobb lenne ha ő nem lenne.
Mit tennétek a fiú helyében?
Sosem értettem miért mondanak ilyen baromságokat, mi az hogy undorodik tőle? Oka volt annak hogy anno rámászott, én is rühellem az exeimet de ettől még nem lesz rosszabb nő egyik sem.
6 év hosszú idő, én nem csinálnék belőle ügyet, bántana a dolog de ennyi idő után őszintén nem látom értelmét a jelenetrendezésnek.
"undorodik, lassan úgy érzi mindenkinek jobb lenne ha ő nem lenne. "
Azert nem kene teatralisba atmenni.
Okos lány. 6 évig vár, hogy elévüljön a dolog.
Sajnos én nem várnék a következő hullámvölgyig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!