Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás lesz a vége? Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás lesz a vége? Szerintetek tényleg hibáztam!

Figyelt kérdés
Jó pár éve vagyunk már együtt, született egy lányunk aki közel 8 hónapos. Én állandó éjszakás vagyok és ha nem alszom akkor ugye a napi teendőim vannak délután 1től, 4kor pedig indulok dolgozni. Általában 3an otthon vagyunk ez idő alatt de ma anyós elvitte a lányunkat sétálni, már előtte kérdezte a feleségem hogy össze bújunk e hogyha elmennek én pedig élből rávágtam hogy ez az dolgom van. Elindultak, ő elkezdett morogni. Én próbáltam besötételni a szobába, tvt kikapcsoltam. Ő bejött közölte nem húzzuk le a redőnyt és hogy kényszerből nem kell vele lefeküdnöm, veszekedni kezdett hogy szépen megfog csalni és tegyem ugyanezt olyan nővel akit kívánok stb stb. Nagyon elmérgesedett. Én elkezdtem tvt nézni ő elkezdett takarítani és ugye nem lett semmi a dologból. Haraggal váltunk el. Azóta ezen kattogok hogy mi lesz így a vég kifejlettje a dolognak. Egyébként 30 vagyok ő 26
2018. márc. 26. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem csak már nagyon kiakadt,mert alig töltesz vele időt és a kínálkozó alkalmat sem használtad ki.

Figyelmeztetésnek értelmeztem.

2018. márc. 26. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Mert az elvált feleség már nem fog tudni megcsalni...if u know what i mean..
2018. márc. 26. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Hibáztál, de ez még a jó kategória, mert szól az asszony.

Tudsz javítani.

Ha nem szólna, az lenne a gáz.

Akkor már kefélik.

2018. márc. 26. 22:18
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Átérzem a feleséged kiakadását. Sajnos tudom milyen az, ha sajnálatból és azért van szex, hogy ne legyen balhé. Szörnyen önbizalom romboló.

Viszont a feleséged biztos, hogy szeret téged. Neked szült gyereket és veled akar szexelni.

A kérdés az, hogy te szereted e még vagy csak a lányod anyját látod benne? Vonzódsz hozzá? Kívánod, mint nőt?

Talán csak több szenvedély kellene a házasságotokba.

23/L

2018. márc. 26. 22:24
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Igen, elég tapintatlan voltál! Jó sok dolgod lehetett, ha inkább a TV-t bámultad... Inkább segítettél volna takarítani neki, és két sepregetés között elkapni.
2018. márc. 26. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

hát én megértem a feleségedet, de egy veszekedésből még nem lesz válás.

azt tudod ugye, hogy a házasságot el is kell hálni, és hogy a férfinak kötelességei vannak? hát ehhez tartsd magad.

2018. márc. 27. 00:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értelek meg kérdező!

42 éves pasi vagyok, én is dolgoztam éjszaka, de sosem tudtam, olyan fáradt lenni, hogy ne foglalkozzak a párommal!

Nem hiszem, hogy egy 30-60 perces EÜ szexre fáradt vagy, mert ha így van ennyi idősen, menj orvoshoz vele!

Egy biztos, sokan vagyunk úgy pasik, hogy áldanánk ha ilyen párunk lenne, de többségében fordított a helyzet még úgy is, hogy jóval többet dolgozom még otthon is!

Szóval kezdjél valamit a tökeiddel, és kösd fel azt a bizonyost, és legyen minden nap annyi időd a párodra amennyit szeretne!

2018. márc. 27. 08:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, óriásit hibáztál.Magamból kiindulva:a felelséged most nem tartja olyan jó nőnek magát, mint szülés előtt. Te pedig azzal, hogy visszautasítottad a közeledését,megerősítetted ebben. Igaából azt mondtad neki:undorító vagy. Mert ő lehet, hogy annak látja magát. Ez nem csak rólad szól ám, sőt. Inkább arról, hogy a felelséged hogy viszonyul a megváltozott helyzethez. És te bizony jól belegyalogoltál a lelkébe.
2018. márc. 27. 13:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek vannak szükségletei. Nagy általánosságban a férfiak szoktak 'fickósabbak' lenni. A feleséged a 'fickósabb', ennyi. Próbáld vele megbeszélni. Próbáld kielégíteni.

Az anyósod meg lehet, hogy nem véletlen vitte el a lányodat sétálni... Csak gondolj bele... Valószínűleg a feleséged kérte meg.

"tegyem ugyanezt olyan nővel akit kívánok"--- ez jelezheti azt, hogy szerinte nem tartod vonzónak, ezért nem fekszel le vele.

2018. márc. 27. 14:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Tényleg, mi volt az a sok dolgod, ami miatt nem akartad? Vagy ez csak valami béna kifogás volt, ugye? Hiszen a tv-t bámultad.
2018. márc. 28. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!