Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás lesz a vége? Szerintetek tényleg hibáztam!
Szerintem csak már nagyon kiakadt,mert alig töltesz vele időt és a kínálkozó alkalmat sem használtad ki.
Figyelmeztetésnek értelmeztem.
Hibáztál, de ez még a jó kategória, mert szól az asszony.
Tudsz javítani.
Ha nem szólna, az lenne a gáz.
Akkor már kefélik.
Átérzem a feleséged kiakadását. Sajnos tudom milyen az, ha sajnálatból és azért van szex, hogy ne legyen balhé. Szörnyen önbizalom romboló.
Viszont a feleséged biztos, hogy szeret téged. Neked szült gyereket és veled akar szexelni.
A kérdés az, hogy te szereted e még vagy csak a lányod anyját látod benne? Vonzódsz hozzá? Kívánod, mint nőt?
Talán csak több szenvedély kellene a házasságotokba.
23/L
hát én megértem a feleségedet, de egy veszekedésből még nem lesz válás.
azt tudod ugye, hogy a házasságot el is kell hálni, és hogy a férfinak kötelességei vannak? hát ehhez tartsd magad.
Én nem értelek meg kérdező!
42 éves pasi vagyok, én is dolgoztam éjszaka, de sosem tudtam, olyan fáradt lenni, hogy ne foglalkozzak a párommal!
Nem hiszem, hogy egy 30-60 perces EÜ szexre fáradt vagy, mert ha így van ennyi idősen, menj orvoshoz vele!
Egy biztos, sokan vagyunk úgy pasik, hogy áldanánk ha ilyen párunk lenne, de többségében fordított a helyzet még úgy is, hogy jóval többet dolgozom még otthon is!
Szóval kezdjél valamit a tökeiddel, és kösd fel azt a bizonyost, és legyen minden nap annyi időd a párodra amennyit szeretne!
Mindenkinek vannak szükségletei. Nagy általánosságban a férfiak szoktak 'fickósabbak' lenni. A feleséged a 'fickósabb', ennyi. Próbáld vele megbeszélni. Próbáld kielégíteni.
Az anyósod meg lehet, hogy nem véletlen vitte el a lányodat sétálni... Csak gondolj bele... Valószínűleg a feleséged kérte meg.
"tegyem ugyanezt olyan nővel akit kívánok"--- ez jelezheti azt, hogy szerinte nem tartod vonzónak, ezért nem fekszel le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!