Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő aki rendszeresen csalja párját egy állandó szeretővel az hogyan tud utána egy ágyba nyugovóra térni férjével? Hogyan tud a szemébe nézni? Vagy egyáltalán hogyan élitek meg ezt ti nők mikor szexre kerül a sor?
Roppant egyszerű a válasz, nem szereted már a férjed. Viszont lakótársnak még jó. Így a legkényelmesebb NEKED.
Mit számít az ítélkezés!?
Ezért tartunk ma ott, ahol. Mindenkinek sokkal fontosabb, hogy más mit csinál, ahelyett, hogy a saját dolgával törődne. Néhányan felvállaltuk, hogy nem vagyunk fedhetetlenek, hiszen hozzánk szólt a kérdés, na bumm.
Pl. azt tudta valaki, hogy én ugyan fél évig csaltam a páromat, de a végén kiderült, hogy ő a kezdetek kezdetétől annyi nővel volt együtt, hogy egy kezemen nem tudom megszámolni?
Lehet az utánam szóló férje füle mögött is van vaj. Ez nem enyhítő körülmény persze, de ha idáig fajul a kapcsolat, az sosem csak az egyik félen múlik.
Nem kell homokba dugva a fejeket ítélkezni, senki nem él tökéletesen etikus életet életet és mindenki hibázik, mégha azt az adott pillanatban jó útnak is látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!