Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kitennéd facebookra az ultraha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitennéd facebookra az ultrahangos felvételt, hogy lássa szerelmed felesége hogy gyerek (ek) et vársz?

Figyelt kérdés
Talán ez kijózanítaná,és belátná hogy felesleges fenntartani a kapcsolatukat.
2018. febr. 27. 11:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
98%
A szerelmed nős? Köpj fel és állj alá. Szerencsétlen gyerek, csak őt sajnálom.
2018. febr. 27. 11:17
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
:D :D Én inkább védekeztem volna(ha már voltam ilyen hülye, hogy lefeküdtem vele), hogy ne essek teherbe egy nős pasitól, sőt...össze se álltam volna vele, max.a válás után.
2018. febr. 27. 11:17
 3/25 anonim ***** válasza:
96%
Viszonyba keveredtel hazas ferfival ... grat ! Es felcsinaltattad magad , gondolom be kamuztad hogy foganzasgatlot szedsz.. en az ultrahangkeppel egyutt repitenelek!
2018. febr. 27. 11:18
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

szegeny gyerek büszke lesz az anyjàra!

jo peldat mutatsz majd neki!

2018. febr. 27. 11:18
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Drága, itt te fogsz pofára esni.

Tök mindegy, mit fog belátni a feleség, mert a férj sem akar válni miattad. Ha akarná, már megtette volna.

2018. febr. 27. 11:22
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Kiteheted, de ugye tudod, hogy ez nem a feleségen múlik, hogy hogy alakul? A "szerelmed" az, aki csak szeretőnek tart, és nem válik el. Egy ilyen húzás után még szeretőnek se fogsz kelleni neki.
2018. febr. 27. 11:30
 7/25 anonim ***** válasza:
91%

Miért lenne felesleges? Mert neked nem tetszik?

Eddig is beérted más maradékával. Most miért nem elég?

2018. febr. 27. 11:34
 8/25 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

A feleséget szerintem nem hatná meg. Neki semmi köze a te gyerekedhez, csak a férjéhez.

Ellenben te sem állhatsz a helyzet magaslatán, ha elhiszed, hogy csak a feleség indíthat válópert.

Ha szeret egy férfi akkor tűzön-vízen... ha nem akkor marad az etetés a szerető felé.

2018. febr. 27. 11:45
 9/25 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom felkészültél, hogy egyedül neveled fel...

Szegény baba...

Ne gondold azt, ha dobja az asszony, hogy téged nem fog megcsalni.

Remélem asszonypajti jól pofán is vág, neki meg a tökét vágja le.

2018. febr. 27. 11:57
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, és téged mi józanítana ki, hogy ne használd fel a születendő gyermeked pitiáner bosszúskodásra?
2018. febr. 27. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!