Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alltal mar "bosszut" a kihasznalasodert?
Kicsinyes dolog és csak saját magad alázod meg vele.
Régi közhely, de igaz: emelt fővel tovább léptem. Megbüntette az élet. Az a legjobb bosszú, hogy a férjem akkor kérte meg a kezem, amikor őt kidobta az a nő, aki miatt elhagyott.
Fél véig csalt, a pasi miatt elvált tőlem. 4 hónap mulva összejöttem egy nővel, aki a feleségem lett, őt dobta a pasija. Azóta sem talált magának normális férfit, én boldogan élek.
Kell ennél nagyobb bosszú?
Én exem is megcsalt, és komolyan mondom, hogy semmit nem tudtam volna kitalálni, ami nagyobb büntetés lett volna annál, mint amit az élettől kapott később.
Ennek 5 éve azóta is egyedül rohad.
Szerintem az élet igenis bosszút áll. Egyébként amíg vele foglalkozol, addig ő nyert. Az, hogy esetleg rászarsz..rsz a küszöbre, neki bosszantó lesz, de ugyanúgy baszik másokkal, míg te magadtól veszed el a lehetőséget, hogy találj társat. Tök mindegy mit csinálsz, nem fogsz nyerni.
Én se hittem ebben a megbosszulja a karma dologban.
A volt férjemet kidobta a szeretője, mikor megtudta, hogy mennyi mindent összekamuzott neki.
A következő csajjal csak szexkapcsolat volt. Második hónapban "véletlenül"terhes lett. Persze a 12.hét után szólt.
Két munkahelyen dolgozik, rengeteget túlórázik, hogy a hülyesége miatt fenn tudja tartani magát: hitelt vett fel, miután kiraktam, mert azt hitte megfeleződik. Csak mire elintézte, a válási papírokat beadtam, ami elég bizonyíték arra, hogy ágytól-asztaltól rlváltunk.
Apellált a házamra is, de különvagyon (házasság előtt vettem, és örökségből újítottam).
Ott él anyukánál a kisszobában, egy nővel akit nem szeret, és egy úton lévő gyerekkel, akit nem akart.
Míg az én életem felfelé ível :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!