Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jók a megérzéseim vagy túl gondolom és van rá értelmes magyarázat?
" azt kérdezte, hogy ugye nem gondolod, hogy terhesen lefekszek mással?"
😁 😂
Nem is az a fő indok, hogy nem fekszik le mással hanem, hogy ő terhesen nem fekszik le mással!!!
Ekkora balek vagy, öcsém!
Apasági akkor lesz ha a dns téged igazol.
Gyereknek meló lesz ilyen emberek között ertelmesen felnőni.
Azért borul ki sokszor mert marha rossz neki ez a helyzet, gondolom se a gyereket se téged nem akar.
Olvasd végig mit írtál, szerinted ez a kapcsolat jó, követendő, boldogok a benne lévő emberek?
Önértékelésed a béka segge alatt van. Rakd rendbe magad. Ha ez megvan akkor meg éljen veled a gyerek, már ha a tiéd.
Próbálom összegoglalni. 1 éve vagytok együtt, együtt sem éltek. Viszont nemsokára szül, azaz te egy pár hónapos kapcsolatban csináltál gyereket egy olyasvalakinek, akit te nem is ismersz igazán. Normális vagy? :D mi lesz, ha összeköltöztök, ha megszületik a gyerek?
Még jobban megismeritek a másikat és ennél is jobban megutáljátok egymást. Ha engem kérdezel: menekülj! Hülyének is vagy nézve és szerintem fel sem fogtad, hogy életed egyik legnagyobb hibáját követted el. Az az apasági teszt nem is olyan nagy marhaság.
Nézd, nem vagyok híve az áldozat-hibáztatásnak, de az, hogy mindig gázos pasikba futott bele, azért jelent valamit, nem?
Téged meg kellene becsülnie, ehelyett qrvamód kihasznál. Hogy sérült, negatív? Lehet, de ez még nem jogosítja fel arra, hogy tönkretegye a Te életedet is...
Csináltass DNS vizsgálatot, nagyon szépen kérlek. Ne hagyd magad átverni. Rendes faszinak tűnsz, ne épülj le és ne tedd ki magad annak, hogy rondán kihasználnak, így nőgyűlölővé válsz... Sok rendes csaj van, keress egyet magadnak.
Az egész sztoriban a legszerencsétlenebb a gyerek. Hogyan fog majd felnőni, hogyan lesz belőle normális, egészséges ember... Mi meg csodálkozunk, hogy miért tart ott a világ, ahol. Hát részben ezért.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!