Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jók a megérzéseim vagy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jók a megérzéseim vagy túl gondolom és van rá értelmes magyarázat?

Figyelt kérdés
Több mint 1 éve együtt vagyunk barátnőmmel. Várjuk a közös babánkat, még 1 hónap van a születésig. Viszont a napokban felmerültek kérdések bennem amikettudom, hogy konfliktus nélkül vele nem tudnék megbeszélni, mert vitát csapna ki. 2 hete volt egy vitánk, mert egy apróságban nem értettünk egyet. Erre azonnal megkaptam, hogy befejezte velem mint ahogy azt az elmúlt több mint fél évbe mindig és hogy eltünik az életemből stb. 3 napig nem beszéltünk. Mindig vita után én keresem és bocsánatot kérek akkor is amikor tudom, hogy nem nekem kéne. Az aggasztó, hogy a napokba volt nőgyógyásznál, mert vér cseppeket tapasztalt és félt, hogy a babával van valami. 2 hónapja nem volt köztünk semmi mondván nehogy baj legyen. A nőgyógyász a következőt mondta barátnőmnek: voltunk e mostanában együtt? Barátnőm felelt, hogy 2 hónapja nem. Erre a nőgyógyász azt mondta ha igen nem baj csak óvatosan, mert durva behatás nyomait látja és a vércsepp hajszál ér elpattanása miatt van. Ehez nem igazán értek, de barátnőm, hogy ezt elmesélte lesokkoltam, hogy mégis mitől. Azt mondta nekem h elvileg terheséggel jár a vérzés és a durva behatás jelei folyás általi fertőzéstől is lehet. Nehezen tudom elképzelni, de va e erre normális magyarázat, hogy egyszerre jött ez az elmúlt 2 hét alatt. És sürün panaszkodik, hogy egy apró pattanás szerű vérrel telitett buborék volt, ami úgyszint az elmúlt 2 hét alatt elkezdett nőni.Valami ott nekem nem stim. Az elmúlt hónapokban rengetegszer a semmin veszett velem össze már olyan volt mintha csak azért, hogy azt tudja mondani, hogy ne találkozzunk. Nem lakunk még együtt, mert valami miatt több időpontot is kitűzött a hozzám költözésre, de nem lett eddig belőle semmi. Volt, hogy munka után egy 10 percre találkozni szerettem volna vele ahogy szinte mindig, hogy kevés időt tudunk együtt tölteni és megkaptam erre azt is, hogy ne ellenőrizgessem, hol ott szó nincs ilyenről. Mindig szóljak mikor megyek, hogy mikor hol tartok, mert ha váratlanul megyek akkor mit keresek ott menjek el stb. Megkaptam jó párszor, hogy nem költözik hozzám máshova megy, mert hogy szüleitől költözne és hogy megoldja egyedül, hogy biztos nekem van más valakim stb. Olyan dolgokat és olyan viselkedést megenged magának sokszor, hogy csaky pislogok. Egyszer kapcsolatunk elején eljátszotta, hogy csak barát és nekem amúgyis biztos van más. Végül kiderült, hogy nem csak barát volt csak a srác kezet emelt rá és így elvágta magát és én mentem akkor is, hogy beszéljük meg. Az anyjával egyszer összeveszett és ő maga mesélte, hogy az anyja azt vágta a fejéhez, hogy biztos én vagyok e a gyerek apja, mert mindig mást visz fel. Nehezen tudom ezt elképzelni, hogy mindig mást, de nem hiszem, hogy egy anya csak úgy ilyet mond. Sürgeti az apasági nyilatkozatot és az a baj, hogy már ez is felmerült bennem, hogy tényleg az enyém e a gyerek. Nehezen tudom elképzelni, de minden jel ott van, hogy lehet akár más is a képbe. Remélem, hogy nem és én gondolom túl. Valaki tudja miért lehet ez a fura viselkedés? Van értelmes magyarázat a megcsaláson kivül? Túl sok a véletlen egybe esés és egyszerüen én látok bele rossz dolgokat? Csak túl gondolom a dolgokat és ez csak a terhességgel jár?
2018. febr. 21. 05:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

" azt kérdezte, hogy ugye nem gondolod, hogy terhesen lefekszek mással?"

😁 😂

Nem is az a fő indok, hogy nem fekszik le mással hanem, hogy ő terhesen nem fekszik le mással!!!

Ekkora balek vagy, öcsém!

2018. febr. 21. 09:39
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Balek vagy!!!Ne írj alá semmit!Ja és DNS teszt!Ha mázlid van nem a tiéd!
2018. febr. 21. 11:39
 23/29 Bence_ ***** válasza:
100%

Apasági akkor lesz ha a dns téged igazol.

Gyereknek meló lesz ilyen emberek között ertelmesen felnőni.

Azért borul ki sokszor mert marha rossz neki ez a helyzet, gondolom se a gyereket se téged nem akar.

Olvasd végig mit írtál, szerinted ez a kapcsolat jó, követendő, boldogok a benne lévő emberek?

Önértékelésed a béka segge alatt van. Rakd rendbe magad. Ha ez megvan akkor meg éljen veled a gyerek, már ha a tiéd.

2018. febr. 21. 11:55
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Próbálom összegoglalni. 1 éve vagytok együtt, együtt sem éltek. Viszont nemsokára szül, azaz te egy pár hónapos kapcsolatban csináltál gyereket egy olyasvalakinek, akit te nem is ismersz igazán. Normális vagy? :D mi lesz, ha összeköltöztök, ha megszületik a gyerek?

Még jobban megismeritek a másikat és ennél is jobban megutáljátok egymást. Ha engem kérdezel: menekülj! Hülyének is vagy nézve és szerintem fel sem fogtad, hogy életed egyik legnagyobb hibáját követted el. Az az apasági teszt nem is olyan nagy marhaság.

2018. febr. 21. 12:50
 25/29 A kérdező kommentje:
Munkahelyen ismerkedtünk meg. Nagyon negatív volt. Próbáltam változtatni a negativitásán kisebb nagyobb sikerrel. A gyereket nagyon szeretné. Elmondása alapján előző kapcsolataiba nem jött össze a gyerek sokat próbálkoztak. Abba a hitbe volt, hogy neki nem is lehet már. Velem is csak rá fél év múlva jött össze a gyerek véletlen. Gondoltam ez jó, pozitívan áll a dolgokhoz. Valóra vált a nagy álmameg persze az enyém is. De ugyan az maradt. Vagy rosszabb. Az exei csalták, verték, megalázták, ebből a negativitás. Én ezeknek az ellenkezője vagyok, persze van hogy fel emelem a hangom amikor lártom, hogy megint kezdi a műbalhét és a fejéhez vágok meggondolatlan dolgokat, amik rosszul esnek nek. Próbáltam nem egyszer elmagyarázni, hogy ez viselkedés rossz irányba vezet de hol felfogja és jó minden, hol egy hónap múlva meg újra kezdi a balhét semmiségen.
2018. febr. 21. 13:20
 26/29 Lifeishard ***** válasza:
100%

Nézd, nem vagyok híve az áldozat-hibáztatásnak, de az, hogy mindig gázos pasikba futott bele, azért jelent valamit, nem?

Téged meg kellene becsülnie, ehelyett qrvamód kihasznál. Hogy sérült, negatív? Lehet, de ez még nem jogosítja fel arra, hogy tönkretegye a Te életedet is...

Csináltass DNS vizsgálatot, nagyon szépen kérlek. Ne hagyd magad átverni. Rendes faszinak tűnsz, ne épülj le és ne tedd ki magad annak, hogy rondán kihasználnak, így nőgyűlölővé válsz... Sok rendes csaj van, keress egyet magadnak.

Az egész sztoriban a legszerencsétlenebb a gyerek. Hogyan fog majd felnőni, hogyan lesz belőle normális, egészséges ember... Mi meg csodálkozunk, hogy miért tart ott a világ, ahol. Hát részben ezért.

32/F

2018. febr. 21. 13:39
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy te önként és dalolva vagy ekkora ostoba böszme. Akkor nem szóltunk. Ezt a nőt akár melletted is kúrhatnák, akkor is az lenne a vége, hogy te kérsz bocsánatot, amiért nem fértek el tőled az ágyon rendesen.
2018. febr. 21. 13:54
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
27-es😂😂😂
2018. febr. 21. 16:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Jézus isten. Apaságot egyértelműen meg kell állapítani, addig alá ne írd a nyilatkozatot. Öcsém is más gyerekét neveli. Halgass a megérzéseidre!!!!
2018. febr. 27. 03:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!