Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért elítélendő az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő az olyan megcsalás, ami csak a szexről szól?

Figyelt kérdés

Ha vannak érzelmek és szerelem egy harmadik felé, azt én se tudnám elviselni, akkor nem szabadna párban lenni.De az, hogy néha ágyba bújok mással, az nem értem miért probléma. Se én, se a barátom nem sérülünk etáltal. A barátombs vagyok szerelmes, őt szeretem, de testileg mást is megkívánhatok. Próbáltam vele erről beszélni, de neki nem férne bele, így titkolom.

20l

2018. febr. 17. 13:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Korcsosul a vilag.
2018. febr. 17. 13:12
 2/21 anonim ***** válasza:
93%

Mivel a barátodnak nem fér bele és ezt pontosan tudod, ezért nagy tiszteletlenség mégis megtenni vele.

Keress magadnak olyan embert, aki hasonlóan gondolkodik erről és tartsatok orgiákat vagy ami jólesik.

2018. febr. 17. 13:16
 3/21 anonim ***** válasza:
92%

Úristen.

Benned annyi a tisztelet, mint egy kiló krumpliban. Sajnálom a barátod, hogy a háta mögött fűvel-fával kufircol a nője.

2018. febr. 17. 13:17
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts vele, más az értékrendetek, ez hosszú távon nem fog működni. Keress olyat, aki elfogadja a nytott kapcsolatokat. Vagy ne légy párkapcsolatba a sráccal, de legyetek szexhaverok, ne légy senkivel és szingliként szexelj akivel akarsz. Ez a háta mögött eljárok, nekem nem pálya, nem bírom a hazugságot, nem bírom, hogy nem tudsz önmagad lenni vele. Keressolyat, akivel önmagad tudsz lenni. Párkapcsolt meg arra van, hogy ilyen testi vonzalmak ellen tudj állni.

Egyébként ugyanúgy lenézett, és megcsalának számít, mert nem erkölcsi norma így cselekedni.

2018. febr. 17. 13:18
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gyere össze olyan palival,aki ugyanigy gondolja es ugyanugy felremegy. Problem solved.
2018. febr. 17. 13:24
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy neked belefér az a te dolgod, ha neked jó így akkor keress olyan aki hasonló véleményen van. Így viszont jól átverted a barátod, mivel neki megcsalásnak számít.
2018. febr. 17. 13:27
 7/21 anonim ***** válasza:
80%

Képzelem milyen szerelmes lehetsz, amikor hazamész az aktuális másik kantól a ge...cis száddal, majd lesmárolod a hőn "szeretett" párodat..Undorító.Attól, hogy neked vonzó egy másik ember, a párodnak még nem biztos, hogy van gusztusa az ő váladékai után hozzád érni.Tudod a víz nem fertőtlenít, és az agyból a képet nem mossa ki, hogy vajon hogyan szoptad le.Nem beszélve arról, hogy nem hinném, hogy van kedve más bacijait általad összeszedni.

Ja, és tényleg lány vagy még csak 20 évesen, vagy ri..bi?

2018. febr. 17. 13:28
 8/21 anonim ***** válasza:
92%
En mar az otlet felvetese utan kivagtalak volna.
2018. febr. 17. 14:28
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés erősen provokatív jellegű
2018. febr. 17. 14:51
 10/21 anonim ***** válasza:

Mit gondolnál, ha apád, anyád, tesód, rokonaid úgy ide oda ugrálnának egy családi eseményen-bulin s még egymással is, mert olyanok, mint te?

Anyukád a 100 éves papival vagy ifjabb barátoddal-osztálytársaiddal mind vagy bácsikáddal...megértenéd ugye, nem ítélnéd el ezt sem s a leendő gyerekeidtől is elvárnád?

Mennyire örülnél, ha párodon egy hajónyi menekült "átmenekülne", mert ő így érezné jól magát :DDDD

2018. febr. 17. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!