Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek hogy többé ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy többé ne irjon? Ill. ne akarjon folyton beszélni velem az a szemely akivel majdnem szeretői viszony alakult ki? A többi lent

Figyelt kérdés

Van parom. A korabbi munkahelyemen nagyon jol egyeztem egy sracal akinek felesege van.

Az elejen csak beszelgettunk mert nagyon sok munkahelyi problema volt, a főnök neha engem beszelt ki neki, néha öt beszélte ki nekem es a tobbi kollega is ugyanezt csinalta.

Ezert hogy ezeket egymasnak elmondjuk munka utan taliztunk pár percet. Kb.a 3dik alkalom utan tobbet akart es mondta mennyire tisztel stbstb es ugy erzi szerelmes belem.

Hamarosan megszakadt a kapcs.kis idore, en elmentem arrol a munkahelyről de utanna is folyton ir nekem ,próbal felhivni, es en hiaba mondtam meg a szemébe is ill. uzenetbe is hogy hűseges szeretnek lenni, ö mégis folyton keres.

Hogy mondjam meg neki hogy hagyja abba ugy hogy ne sértődjon meg?

Már volt olyan hogy kb.1 hónapig nem valaszoltam vissza neki, de egy idő utan megint irni kezdett.

2018. febr. 12. 11:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Ird meg hogy nemibeteg vagy!!! Aidses, tripperes, herpeszes
2018. febr. 14. 14:27
 12/19 A kérdező kommentje:

9 és 10es válaszoloknak koszonom, kuldtem hanguzenetet neki, ugy tűnt egy ideig hogy bevállt a tanácsotok, ugyanazokat mondtam neki amiket ti mondtatok, de ma már megint visszairt hogy nem tudja mit csináljon.. hát erre már nem válaszoltam.

Utsónak: mar csak azert nem mondanám azt mert tudom h a szavaknak ereje van es nem mindegy mit ejtek ki a számon; a hazugsagot utalom.

2018. febr. 14. 23:30
 13/19 A kérdező kommentje:

Sajnos hiába mondtam mindazt amit tanacsoltok meg mindig ir.. szerencsere mar csak annyit : hogy vagy, nem akarsz beszelni velem - pedig mar irtam mi a helyzet.

Az ilyen tipusu uzenetekre válaszolok ; igaz nem tudom ha ezzel batoritom arra hogy irjon..? Vagy erre se valaszoljak egyelőre ?

2018. febr. 15. 23:53
 14/19 anonim ***** válasza:
39%
Azert ir mert vevo vagy ra! Inkabb ird a nemibetegseget
2018. febr. 16. 07:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Két hét múlva estefelé válaszolj, hogy jól vagy ők most mit csinálnak?
2018. febr. 16. 08:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát akkor feküdj le vele nehogy megsértődjön szegényke.
2018. márc. 2. 11:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Írd hogy leszbi lettél.
2018. márc. 2. 11:05
 18/19 A kérdező kommentje:

Hiaba nem valaszolok, es meg se nézem par napig az uzenetét, néha mégis ir es kerdi hogy nem akarok beszélni vele stb. Elmondtam mar neki hogy ha szerelmes nem lehetunk haverok , nem valaszolok az uzeneteire sem, csak nagyon ritkan es röviden.

Ök nincsenek jól, van amikor a feleseg dolgozik kulfoldon rövidebb ideig, van amikor a férj.

2018. márc. 2. 11:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Kb.2 hete nem irtam neki semmit. Mégis ír.. De igazatok van .. megirom hogy ne irjon többet ha ir es ha sokáig nem hagyja abba letiltom
2018. márc. 2. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!