Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a velemenyetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek egy ilyen nö szemelyisegeröl?

Figyelt kérdés

A baratnöm ferjeröl kiderült, 1 eve szeretöje van, lebukott.A baratnöm most nemhogy valik, hanem kapar a ferje utan..szo szerint... mikorra legyen kesz az ebed dragam?Szeretlek.....stb stb

(Azt kikötötte hogy szüntesse meg a szeretövel a kapcsolatot, de erre mi a garancia?)

Hogy letezik ez?Ismertek ti ilyen embert?(

2018. jan. 31. 13:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Semmit nem mondtál a kapcsolat hátteréről, arról, hogy mi vezetett a férj félrelépéséhez, és hogy miért viselkedik most így a feleség. Minden a körülményektől függ, ez lehet egy teljesen megfelelő és célszerű, vagy teljesen indokolatlan és káros viselkedés. Nem tudjuk, bár nyilvánvalóan könnyű, kényelmes és jóleső dolog sokaknak csípőből elítélni.
2018. jan. 31. 14:08
 12/22 A kérdező kommentje:
Utolso tehat van olyan ok, amikor egy ferfi a nö szemebe 1 evig belehazudik es csalja ahelyett hogy öszinte lenne?
2018. jan. 31. 14:17
 13/22 A kérdező kommentje:
Es miert kell egy kapcsolat romlasahoz ket fel?A baratnöm hüseges mos föz mindent megtesz szexualisan...miert nem lehet hogy a ferfi egyszerüen csak szexre vagyott egy masik növel?
2018. jan. 31. 14:18
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Kevés az önbecsülése és szereti ennek ellenére is.
2018. jan. 31. 14:21
 15/22 A kérdező kommentje:
Kedves 11es !mondj egy olyan indokot, ami szerint jogos Volt az, hogy a ferfi egy evig szeretöt tartott...hazudott szallodakba jart a növel...egy okot mondj...hogy miert nem kellett volna öszinten odaallni a nö ele
2018. jan. 31. 14:23
 16/22 anonim ***** válasza:
72%

#kerdezö:

Nem tudom milyen ertzes ugy lefeküdni valaki melle, hogy egy evig mas p.ncijat nyalta. Mivel ferfi vagyok valoszinüleg elsö sorban azt kerdeznem baratnömtöl, hogy a masik lany dögös -e es miert nem hozta haza?

De tudom, hogy a reakciod nem erre vonatkozik. Nem tudom es nem is szeretnem magam belekepzelni egy hasonlo szituacioban. Fogalmam sincs, hogyan reagalnek. Kijelenthetnem kategorikusan, hogy azzonnal dobnam stb., de nem vagyok abban az erzelmi allapotban, amiben ilyen helyzetben lennek.

Azt azonban tudnam, hogy mit tennek a helyedben. Nem itelkeznek. Nem szembesitenem baratomat/baratnömet azzal, hogy mennyire nem tudom felfogni, hogy ezek utan hogyan taplalhat meg erzelmeket egy ilyen guztustalan ember irant. Hanem meghallgatnam. Aztan biztositanam afelöl, hogy mellette vagyok es szamithat ram. Függetlenül attol, hogy egyetertek -e vele, hiszen ugysem tudom teljes mertekben aterezni helyzetet. Es akkor is mellette leszek, ha idövel rajön, hogy megsem kepes ezen tultennie magat es veget vet a kapcsolatanak. Vagy ferje elhagyja a szeretöjeert. Tölem csak egyvalamire nem szamithat, az pedig az, hogy: "Na latod, hogy igazam volt! En mar akkor megmondtam, mi lesz."

2018. jan. 31. 14:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Elég gyakori hogy a megcsalt fél kezd teperni azután,aki megcsalta(férfi is,nő is).Sok ilyet ismerek,rég elmúltam már 16,akkortájt biztos én is ledöbbentem volna ezen.
2018. jan. 31. 14:34
 18/22 A kérdező kommentje:
17 es miert irod ezt?Ne haragudj de ezt nem ertem
2018. jan. 31. 14:38
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

@kerdezö:

reakcioidbol kiindulva szamomra ugy tünik, hogy a legnagyobb gondod a korlatozott kepzelöeröd.

Nem erzem azt, hogy neked elsösorban baratnöd erzelmei fontosak, hanem az, hogy olyasvalami törtenik körülötted, ami meghaladja az ertekrended es altalad elkepzelhetö vilag hatarait.

Ezt egyaltalan nem megalazo vagy kioktato hangnemben szanom, de nehez irasban hangsulyozni.

2018. jan. 31. 14:46
 20/22 A kérdező kommentje:
utolso.igaz. erdekel hogy szerintetek az ilyen ember mit gondol magarol mit er ö?
2018. jan. 31. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!