Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spermafolt a párom nadrágján, szerintetek? Többi lenn
Sziasztok!
Tegnap letepertem a páromat, vetkőztetésnél vettem észre, hogy a farmere ( a slicc környékén) fehér foltos.
Viccesen meg is jegyeztem neki,mire mondta, hogy nem tudja ,hogy lett olyan.
De láttam az arcán,hogy nem stimmel valami,elkomorodott,fura lett...
Szexeltünk, viszont ő nem tudott elélvezni, mert állítása szerint görcsölt a hasa...
Gyanakodjak vagy felejtsem el az egészet?
Köszönöm a normális válaszokat!
ilyen kérdéseknél honnan tudjátok, hogy fiú vagy lány kérdezi?
ha a lány nadrágján volt, az gyanús. a hasa is lányoknak szokott görcsölni, ők szoktak ilyen "kifogással" jönni. (nyilván igaz is lehet.)
ha fiú, akkor meg simán lehet, hogy tényleg csak magának csinálta. ebben az esetben kevésbé furcsa.
mindenesetre ha rákérdezel kiderül...
Azt mondta,az a farmeren a koptatás.
Dehát nem vagyok vak...
Ha tényleg a pasi tette fel a kérdést, bőven lehet hogy a gyanúsítgatás miatt nem ment el, anélkül hogy bármit tett volna, mert a női orgazmus nagyban függ a hangulattól. Ha szex előtt közölné a párom hogy azt hiszi megcsalom, pedig csak hülyén kopott ki a gatyám vagy lecsöpögtettem magam fogkrémmel, én se lennék megfelelő állapotban a szexhez.
Meg amúgy is, ez kicsit se életszerű, ki élvez rá a nadrágjára kívülről úgy hogy észre se veszi?
Semmi.
A nadrágon ugyanúgy rajta van az a "volt...
Párom néha leveszi a használt farmert és visszateszi a szekrénybe.... Szóval nem tudom,volt-e mosva.
#18, ha egyszer már kopásnak titulálta, nyilván nem fogja többé kimosni.
Ez a szokása is elég súlyos :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!