Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnád, hogy a párod k*rvát keresett egy szakmai előadás után abban a városban, ahol megszállt, mit tennél?
Kerestem a telefonjában valamit, amit megnéztem pár napja. Mondom egyszerűbb elővenni az előzményekből...ekkor megláttam, hogy Hévizi k*rvákat keresett, konkrétan leszűkítve, hogy milyen súly, életkor stb.
Állítása szerint egy ismerőse mondta, hogy tegnap este az egyikkel jól elvolt és ő csak kíváncsiságból megnézte.
Te elhinnéd a párodnak?
Fel se merült bennem, hogy k*rvázna...nem nézném ki belőle,de ezek után nem tudom...:(
Amikor hazaért akkor teljesen be volt indulva...egyből szexelni akart,nem hagyott békén...lehet, hogy annyira jó volt a k*rvával, hogy az jutott eszébe? Még sose volt ilyen...
Tegyél fel neki eresztkérdéseket.
Ha nem gondolkodik a válaszon ( és eddig sem ezen, amit mondott), akkor valószínűleg úgy van.
Hazudik,láttam rajta.MIkor konkrétan rákérdeztem mi ez,csak pislogott...semmi...majd rá pár percre találta ki ezt a kamu dumát...
Nem életszerű, hogy valaki meséli nekem, akivel mellesleg aznap találkoztam először, hogy ő tegnap este kivel feküdte le...és milyen jó volt...
Majd felmegyek a szobámba és rákeresek....ilyen szerintem nincs....
Ha undorodik a k*rváktól (mert hát ezt mondja...soha nem tenné be neki meg stb), akkor nem is keres rá...Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!