Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az megcsalás már, hogy orálisa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az megcsalás már, hogy orálisan kilégítettem?

Figyelt kérdés
2018. jan. 15. 16:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennénk fennakadva? Azt kérdezted, hogy ez megcsalás- e és elég egyértelmű válaszokat kaptál.
2018. jan. 15. 21:57
 52/66 anonim ***** válasza:

Csak én érzem ezt kamunak? De csak a hecc kedvéért válaszolok.

"Orális szex, oké, de nem feküdtünk le, így értettem. Így annyira nem durva." Testvérek között ez elég durva. :D

Őszintén, fordított esetben kivágnád a barátod?

Ja és még vmi, EZ NEM BARÁTSÁG!

2018. jan. 15. 22:38
 53/66 anonim ***** válasza:
100%
"Nekem nem durvább :) Szép is a testvéri szeretet :D" Barátod beleveri más csaj szájába az anyagot, de azért nem lenne durva. :D "Barátodnak" milyen érzés volt a "párod" anyagát nyalogatni a p*ncidról? Vagy legalább lefürödtél előtte? :D
2018. jan. 15. 22:41
 54/66 anonim ***** válasza:
100%
Primitív, idióta, ostoba, buta.. fokozzam még? Megcsaltad a barátodat te agyoniskolázott..
2018. jan. 15. 23:01
 55/66 A kérdező kommentje:
Igen, utána jót fürödtünk együtt :) A barátommal pedig azóta nem szexeltem képzeld :) Mintha akkora bűnt követtem volna el.
2018. jan. 15. 23:27
 56/66 anonim ***** válasza:

Legalább megmostad neki odalent?:)

Továbbra sem értem, ha nem akkora bűn szerinted, akkor miért titkolod? Ja persze, szegény barátod érzékeny lelkét véded csak. :D

Ha nem akkora bűn, akkor miért nem ismétlitek meg?:)

Simán élvezted. Jobban nyalt? :D

2018. jan. 16. 00:07
 57/66 anonim ***** válasza:

Mindenben segítettek egymásnak? Tanulni soha sem késő. Megtanítottad őt egy-két dologra, cserébe ő is megmutatott egy-két dolgot.

"Megbeszéltük, hogy nem jelentett semmit és máskor nem csinálunk ilyet." Fürdőzés közben beszéltétek meg?

2018. jan. 16. 00:21
 58/66 anonim ***** válasza:
100%

Nooormális ez, én is minden héten egy másik barátomat cumizom le annak ellenére, hogy tizenéve van párom. Néha, ha 3 pohár bort megiszom, akkor gruppen partikat rendezünk.

Amúgy te rohadt ostoba vagy.

29N

2018. jan. 16. 01:10
 59/66 anonim ***** válasza:
70%
Atyaég😂 Te amúgy hogy reagàlnal ha kiderülne ha a pàrod elégitene ki egy másik lányt? Nem zavarna, mert csak orális szex volt?!
2018. jan. 16. 02:39
 60/66 anonim ***** válasza:
100%
Fordított esetben tényleg nem zavarna téged?
2018. jan. 16. 06:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!