Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom majdnem minden lánynak bejön, és már nagyon zavar. Mit tegyek?
A barátommal 3 éve vagyunk együtt. Sose volt az a macsós fiú, sose követte a divatot, egy magának faló férfi.
Tudom, olyan nincs, hogy valaki mindenkinek bejöjjön, de nála majdnem ez a helyzet. Akárhova megyünk, új társaság, bármi, minimum egy lány rámozdul. Két legjobb barátnőmet vesztettem el emiatt(olyanokat írogattak a páromnak, hogy majd küldenek magukról fehérneműs képet, meg, hogy remélik, hogy a párom ott lesz a buliban, és akkor szexi ruhát vesznek fel). A barátom megmutatta az üzeneteket, tehát a saját szememmel láttam.
Akkor a legjobb barátjának a barátnője szintén rámozdult, hasonló tartalmú üzenettel. Rengeteg idegen lány jelöli be, és írnak rá ismeretlenül(nem kitalálom, mondom, saját szememmel látom). A legdurvább az volt, hogy mentünk paintballozni, és az egyik IDEGEN lány oda rohant a barátomhoz, és hozzásimult mert "félt", holott ott volt a lány pasija is. A srác őrjöngött, én meg közöltem a csajjal, hogy kopjon le. Ha kitesz egy képet magáról, rögtön írnak a lányok, és én hiába vagyok mellette, a lányokat nem érdekli.
Ha megyünk bárhova, simán flörtölnek vele a buszon. Múltkor az egyik lány oda jött hozzánk és közölte a párommal, hogy ha szakítana velem akkor keresse őt föl, és a lány a kezébe nyomta a páromnak a telefonszámát, csak a párom kidobta.
Én lány létemre NEM vagyok ilyen attraktív, nem néznek meg a férfiak, és sosem udvaroltak nekem. A páromat én szedtem fel, csendben ült egy bulin és odamentem hozzá.
Annyira kevés már az önbizalmam, tudom, okkal van velem, de hát én ezt valahogy nem tudom megszokni. Volt már valaki így? Attól félek, hogy részemről ez megmérgezi a kapcsolatot.
Nem tehetsz semmit, ő se.
Éppen, hogy növelhetné az önbizalmadat, hogy mindezek ellenére veled van, és tesz magasról ezekre a nőkre.
# 11
A pszichogia pont, hogy azt mondja ezekre az helyzetekre, mint a kérdezőé is, hogy általában valóban inkább rombolja az önbizalmat, ha a pár másik tagja ennyivel "kapósabb, népszerűbb", mint ő maga. ( Kivételek persze mindig vannak, de ez az általános. Ez főleg akkor igaz, ha ez a fél a másik megszerzésével igazából a saját önbizalmát is próbálja egyben helyreállítani, egyfajta önigazolásképp.)
Ez a fajta nyomulás nekem már sok lenne, és hosszú távon szerintem ártó, és nem is nagyon kezelhető.
De hogy őszinte legyek, azt is hozzátenném még a fenti szitukhoz, hogy azt sem értem a barátodban, hogy miért dörgöli ezeket az alkalmakat az orrod alá mindig. (EZt most úgy mondom, hogy a mi kapcsolatunkban pl én vagyok a "népszerűbb" fél, nevezzük így, akit megnéznek, bókolnak, udvarolgatnak, a barátom nem az a kimondottan helyes apsi, ahogy te fogalmazol, hozzá nem mennek oda, ezt mindketten tudjuk. Én nem igazán dörgölöm az orra alá az összes alkalmat, amikor valaki úgy néz rám, odajön, vagy bepróbálkoik nyíltan.. Ismerem és tudom, hogy ez neki rosszul esik, (nekem meg nem jelent amúgy sem semmit, max jól esik az egómnak) és azt is, hogy ez csak mérgezné a kapcsolatot..
A múltkor pl csak véletlenül összenéztem egy sráccal, a barátom mellettem volt, és ő vette észre, hogy utána nagyon nézegetett felénk a srác, ( az összepillantást nem látta), és furcsállóan kérdezte hogy most mi van. :D Ha nem találkozik a tekintetünk, akkor nem nézeget állandóan utána a srác sem.
-És egyébként nem is szoktam figyelni az embereket, de téynleg, ő pont velem szemben volt.
Úgyhogy annak is igaza van, hogy ezek a helyzetek kevesebbszer történnének meg, ha a barátod - tudatosan vagy tudattalanul-nem mutatna nyitottságot a másik felé. ( Pl a telefonszámos példánál kötve hiszem, hogy a barátod rá sem nézett, mert egy csaj nem szokott csak úgy odamenni minden előzmény nélkül valakihez a számával, ráadásul úgy, hogy mellette van a nője is. Ez pofátlan dolog, és ha érzi, hogy nincs értelme odamenni, akkor nem megy oda.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!