Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 eve vagyok egyutt a baratnommel. Ezalatt az ido alatt szinte rendszeresen beszelt titokban az exevel. Miért?
Ez a nő vagy buta mint a segg, vagy meg akar(t) csalni, de legalábbis kacsingat másfele.
Minek kelletné magát pucér képekkel egy régi exének?
Normális, értelmes ember ilyet nem csinál a párja mellett.- Ha már véleményt kértél.
És igazából már ez is megcsalás kategória... ( hajnalig tartó szexchat, stb, pucér(!!) képek küldözgetése.)
A másik érdekeség, hogy ezt most miért vallotta be neked. - mert hogy nem lebukott, ahogy kivettem, hanem saját maga közölte.
Istenem, neeeee
Kérdező, te valami nagyon elnyomott, manipulált ember lehetsz. Amikor megkérted, hogy ne beszélgessen vele, akkor nem azért baxtad el, mert szóvá tetted azt ami nyilvánvalóan zavart, hanem mert onnantól szépen kisadagokban hagytad hogy a fejedre nőjön és már évek után úgyse tudsz mit csinálni. Én a te helyzetedben ott kezdtem volna figyelni, és amikor látom hogy rendszeresen kiszervezi a kapcsolatunkat és bizalmi kapcsolatot él közben mással, a stílusából és hozzáállásából már borítékolva van a többi amit leírtál. Meztelen képek és szexchat, ez már csak a következmény, régen átlépte a határt és megszokta hogy megteheti. Ez csak az, amit te tudsz, már rég átlépte, vagy át fogja lépni azt is hogy összejövögetnek, nagyon naiv vagy.
Kérdező, itt mindenki azt írja Neked, hogy szakíts vele (becsapott, megvezetett, gyakorlatilag nem tisztel), Te meg még mentegeted, hogy nem volt semmi...
Ne legyél már madár!
(Rohadtul remélem, hogy ez csak egy unatkozó tizenéves trollkodása.)
Kérdező!
Pedig elég direkt módon fogalmaztam: Ne legyél madár!
Nézd, hazudott, nem tartotta tiszteletben a kérésed, és PUCÉR képeket küldött magáról egy másik faszinak.
Nehogy már meg kelljen magyarázni, ez mit jelent...
Legyél férfi, és szakíts. Ha nem teszed meg, ha felmented, BIZTOS LEHETSZ BENNE, hogy nem fog tisztelni, így pedig szeretni sem.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!