Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szólnátok a helyemben?
Összejöttem a párommal néhány hónapja, ő kicsit idősebb nálam, 35 éves, én viszont csak 25. Érthetően a barátai is idősebbek emiatt, a legtöbb családos ember már.
Bemutatott egy gyerekkori jó barátjának, akit kb 10 éves kora óta ismer, felesége és három gyereke van. Többször is voltunk náluk vendégségben, kedves rendes embereknek tűntek mindketten, akik nagyon barátságosan és nyitottan fogadtak engem.
Igen ám, de egyik ilyen látogató alkalmával ez a barát konkrétan kikezdett velem, amikor kettesben maradtunk negyed órára. És nem csak beleképzelem, szó szerint mondta, hogy milyen gyönyörű vagyok és szívesen boldoggá tenne engem meghittebb körülmények között, ha gondolom. Természetesen köpni nyelni nem tudtam és hirtelen zavaromban azt se tudtam mit tegyek, úgyhogy mondtam hogy rosszul lettem és azonnal eljöttünk, mert rettentő kínosan éreztem magam, mintha én tehetnék erről.
Fogalmam sincs mit tegyek, párom láthatóan nagyon szereti őt, régi cimborája, abban sem vagyok biztos, hogy elhinné nekem ezt. A feleségnek sem merek szólni. Én itt úgymond új ember vagyok, félek, hogy azt gondolják csak kavarok. Viszont ezek után semmi kedvem találkozni velük, párom pedig megint hívott, hogy ebédeljünk velük, mert hívtak.
Mit tegyek? Volt már így valaki? Ti mernétek szólni? Vagy tegyek úgy, mintha semmi nem történt volna, hátha vette a lapot?
Lehet azt gondolja a haverja,hogy olyan lány vagy aki erre kapható ,talán apakomplexusos. Velem is volt hasonló, egy 38 éves férfival volt viszonyom ,elmentünk a barátaival szórakozni és ott az egyikük odajött hozzám és próbált nyomulni én meg elküldtem a fenébe,mire visszakérdezett,hogy most vele miért nem és a haverjával meg miért? Válaszoltam neki,hogy mivel szerelmes vagyok..meg mit képzel?!
Jobban tennéd,ha ezt elmondanád a párodnak.
De többször is volt oylan,hogy egyik kapcsoaltomban a barátom barátai nyomultak rám, írtak facen vagy élőben mondták,hogy milyen jó nő vagyok és simán benne lennének velem. Sajnos ez elég gyakori és jellemző de nem csak a férfiakra a nőknél is pl barátnőim nem egyszer akarták elcsábítani a pasim..jobb vigyázni az ilyen "barátokkal".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!