Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyakran hallani, hogy csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran hallani, hogy csak az a nő lép félre, aki otthon nem kap meg valamit. Honnan terjed ez az emeletes baromság?

Figyelt kérdés
Millió meg egy esetet tudok, ahol bizony oké volt minden, csak ugye az újdonság varázsa, az idegen farok, a még mindig kellek a férfiaknak fontosabb volt.
2017. nov. 17. 12:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

Én azért félig a 3-massal egyet értek.

Az tény, hogy ha annyira rossz minden , hogy megcsalja akkor vagy mondja el, vagy váljon el. De ez mindig nehezére esik az embereknek, sokkal egyszerűbb nekik félrek**úrni aztán hazamenni finom vacsit készíteni és este a férjet vagy feleséget (barátot) is kielégíteni és minden szuper-.

De az igaz, hogy valamit nem kapnak meg otthon az tény, vagy unalmassá monotonná vált a kapcsolat, vagy nincs meg a törődés odafigyelés, vagy csak punnyadnak, sokaknál előfordul, hogy egyik vagy másik fél elhagyja magát (hozzáteszem ez is mindkettő hibája mert az egyik miért nem szól a másik mert miért b**aszik arra, hogy magára figyeljen).

2017. nov. 17. 15:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én vallom, hogy egy jól működő kapcsolatban mind a nő, mind pedig a férfi kétszer is meggondolja, ha van is lehetőség félrejárni, hogy megtegye- e. Nyilván vannak " menthetetlen" nők/ férfiak is.
2017. nov. 17. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb a megcsalt férjet hibáztatni, mint felvállalni, hogy könnyűvérű kis nőcske az ember lánya.
2017. dec. 4. 19:30
 14/14 anonim ***** válasza:
47%

"Millió meg egy esetet tudok, ahol bizony oké volt minden,"

Ki vagy te, a jó isten? Már hogy ennyi ember hálószoba titkát tudod? Vagy az élted, kukkolással töltöd?

Én még olyan pasival nem találkoztam, aki egy sörözés közben azzal dicsekszik, hogy örül ha kéthavonta egyszer félig feláll.

2017. dec. 4. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!