Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít vagy nem?
Figyelt kérdés
Több mint öt éve vagyok együtt a barátnőmmel, sosem csaltam meg és nem is tervezem. Viszont az első 3-4 hónapban, amikor még csak randizgattunk, nem adta egyértelmű jelét annak, hogy együtt lennénk, vagy hogy tartósan együtt akarna lenni velem, szex sem volt, valójában lebegtette a dolgot, bizonytalankodott, és ezalatt nekem volt egy-két szexpartnerem. Aztán amikor komolyra fordult a kapcsolatunk, ezeket a csajokat leépítettem, és azóta a barátnőmön kívül nem volt senki más. Mégis időnként eszembe jut, hogy akkor én megcsaltam őt vagy sem. Szerintetek?2017. nov. 11. 10:15
11/11 anonim válasza:
A tinik ott szoktak tévedni, amikor a hűséget tulajdonságnak vélik. Pedig az csak egy állapot. Vagy egy döntés. Ha a partnered eléggé nagy hatással van rád ahhoz, hogy más nőre jóformán gondolni sem tudjál, akkor nyilván nem fogod megcsalni. Ha erre nem képes, vagy még annyira gyerekcipőben jár a kapcsolatotok, hogy ez még nem játszik, nyilván könnyen elcsábulsz, és ha van rá lehetőséged, lenyomsz egy kóbor numerát.
Szerintem megcsalásnak onnantól minősül, amikor már szerelmes vagy. Onnantól viszont minden gondolat, érzés, anyagi, érzelmi energia, vagy idő, amit a párod helyett más potenciális partnerre pazarolsz, megcsalásnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!