Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan emberek miért osztanak meg hűséggel kapcsolatos idézetet, akik amúgy full hűtlenek?
Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 21:16
1/7 anonim válasza:
Amiért sok lány kitolt lökhárítóval átlátszós pólóban pózolva kirak képet magáról egy Einstein idézettel.
2/7 anonim válasza:
Ha valamid megosztod, akkor neked már kevesebb lesz. Erre nem gondoltál ? D:
31/f
3/7 anonim válasza:
Képmutatás magasfokon. De az is lehet, hogy ezzel azt akarják szemléltetni, hogy megváltoztak, jó útra tértek.
4/7 anonim válasza:
Minek rak fel valaki boldog képet, amikor az öngyilkosság határán van?
Ez ugyanilyen.
22/N
5/7 anonim válasza:
Ezeket én is bírom. :D
Az a legjobb, mikor első kézből tudom, hogy a héten is a haverom farkalta, verte bele a szájába, aztán hétvégén meg töltögeti fel a képeket a házassági évfordulós ebédről a férjével.
6/7 anonim válasza:
Kétszínűség!Az én exem miután elment,rakott fel olyat ami köztünk volt.Azután meg olyat hogy addig kell becsülni a másikat míg ott van velünk(ő nem becsült engem).Én kitöröltem az ismerőseim közül így nem látom ezeket.
7/7 anonim válasza:
Az én feleségem ugyanilyen volt. Mindenkit leszólt mekkora r***c, aztán múlt hónapban elkaptam, hogy a fogorvosa "készülékét" szopja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!