Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a ferjed a nőnek uzenetben szivecskeket kulduzgetne?
Figyelt kérdés
2017. nov. 2. 06:52
11/18 anonim válasza:
Persze, hát tök normális, hogy volt kollégák még hónapokig beszélgetnek, szívecskéket küldenek, mérő cukiságból.
Aztán ha kiderül, hogy két éve szeretők, majd verjétek a nyálatok, hogy hogy nem lehet észrevenni, biztos voltak jelek.
Kérdező: ne legyél naiv!
12/18 anonim válasza:
Nem feltetlen megcsalas,de az elojele lehet.Kuldjel te is neki,es ird oda,hogy a parom neveben kuldom,o bocsi most nem er ra eppen,elfaradt a hancurban,de engem kert meg,hogy viszonozzam a szivecskeket...
Valami hasonloval ki lehetne ugrasztani a nyulat a bokorbol.
13/18 anonim válasza:
Lehet hogy a férj transzplantált szerveket szállító cégnél dolgozik, és szíveket, májakat szállítanak ki életveszélyben levő embereknek.
Néha munkaidő után is kell ilyet csinálnia. Ne legyünk pesszimisták.
14/18 anonim válasza:
Én nagyon komolyan elbeszélgetnék vele. Ne akarjon átverni, ha más tervei vannak, itt az ideje, hogy elmondja.
15/18 jegecske válasza:
Pi..án rúgnám, de sürgősen!!!
16/18 anonim válasza:
Az én feleségemnek is küldött egy nős férfi ilyet. Persze mindent tagadott, azt mondta biztos véletlen, vagy szimplán megbolondult a csávó...aztán szépen kinyomoztam, hogy dugnak. Persze ettől nem biztos, h minden esetben ez áll fent.
18/18 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy honnan tudod, hogy szívecskéket küld. Mert ha titokban olvasod az üzeneteit az elég gáz. Szerintem nincs jelentősége. Nem tudom miért foglalkozol ilyesmivel. Majd akkor kezd el aggódni ha veled nem úgy viselkedik mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!