Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti ilyen esetben meg tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ilyen esetben meg tudnátok bocsájtani a megcsalást?

Figyelt kérdés

Annyi a történet, hogy a barátom olyan természet, hogy nagyon félénk, intovertált és nagyon nehezen képes ellenkezni, retteg, hogy megbántja a másikat.

A kávézóban, ahová jár, ráhajtott a barista csajszi, és addig nyomult a barátomra, amíg lefeküdtek. A barátomnak nem tetszik a csaj, szerinte kövér és csúnya, és nagy lelki törést él át, mert nem tudott még így sem nemet mondani. Azóta is zaklatja a csaj, nem tudja, mit tegyünk. Attól is fél, hogy ha megmondja neki az őszinte érzéseit, akkor onnantól pikkelni fog rá, és például hashajtót tesz majd a kávéjába vagy ilyesmi.

Régebben egy 45 éves meleg férfinak mutogatta a farkát egy bokor mögött ugyanilyen okból, pedig semmilyen biszex hajlama nincs. :/

Tudom, hogy abszurd, de én ismerem a barátomat, tudom, hogy tényleg ilyen természet, retteg, hogy megbánt másokat. Tudom, hogy nem tehet róla, de mégis iszonyatosan össze vagyok törve, amiért megcsalt, kezd sok lenni már nekem ez a határozatlansága. Mit tegyek? Ti szakítanátok? Ha nem, akkor hogy segítenétek abban neki, hogy ne történjen ilyesmi többé? Megoldási javaslatokra is kíváncsi vagyok.

Én 23 vagyok, ő 24.

2017. okt. 27. 00:17
1 2 3
 21/27 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem tudok hirtelen ilyen helyzetre gondolni, ahol megbocsátanék.

A pasid meg egy puhap-cs hazudzó balf-sz, ne haragudj :DDD

Mármint épp lehet, hogy a pasidat predátorok találják meg, de szerintem nem olyan nehéz bedrogozás meg leitatás nélkül nemet mondani valakinek 24 évesen, na, legyen akármilyen szerencsétlen is az illető.

Azért ne haragudj már, de itt nem arról van szó, hogy kihasználták a párodat, hanem arról, hogy egy pasi annyira nyámnyila, hogy nem mert nemet mondani a szexre (????). Miért nem? Főnöke az illető? Nála idősebb és erősebb az illető? Testi épségét fenyegették közben? (A kávé szitu nem téma, mert menjen máshová kávét inni úristen :DDD)

Én ilyen balf-sz emberrel nem foglalkoznék.

2017. okt. 27. 11:50
 22/27 anonim ***** válasza:
78%

Ezzel csak te akarod mentegetni,felmenteni sajat magad elott,hogy csak egy aldozat...mentseget talalni tetteire.

Szanalmas.

Lehet valaki akarmilyen felenk,v zarkozott,ha nem all fel a farka a csajra,nem dugxja meg,ennyi...

2017. okt. 27. 15:08
 23/27 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen baja van, legalább kért volna meg téged, hogy védd meg, vagy kerülte volna el a kávézót...
2017. okt. 27. 16:06
 24/27 anonim ***** válasza:
Sürgősen hagyd ott ezt a nyomorultat!
2017. okt. 28. 17:36
 25/27 anonim ***** válasza:

"Lehet valaki akarmilyen felenk,v zarkozott,ha nem all fel a farka a csajra,nem dugxja meg,ennyi..."

Nos! Lehet én vagyok ilyen szerencsés, de nekem nincs olyan, hogy nem áll fel egy csajra, legyen az akármilyen ronda. Ha kézbe veszi, vagy elkezdődik az orál, az bizony fel fog állni...

2017. nov. 1. 05:37
 26/27 anonim ***** válasza:
Elhiszem...nem vitatom...de felreertettel...ahhoz az is kell,hogy bejojjon neki a csaj ...meg hogy hagyja,hogy elkezdje a fogdosast,es az oralt.Szoval benne legyen a dologba a srac is ..
2017. nov. 1. 13:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Elnézést, bamba voltam, valóban félreértettelek.
2017. nov. 2. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!