Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalásnak számít, ha más nőre gondolok szex közben?
Figyelt kérdés
Van egy nő, aki nagyon tetszik, és én is neki, de mindketten kapcsolatban vagyunk. Néha, amikor az asszonnyal szexelek, arra szoktam gondolni, hogy a másik nővel vagyok. Ilyenkor kicsit szégyellem magam, de nagyon kívánom őt, viszont nem akarom a páromat se megcsalni.2017. okt. 22. 13:04
11/20 A kérdező kommentje:
Úgy tekintenek rá, mint egy jó barátra és mint a gyermekeim anyjára. Évek óta együtt vagyunk, elmúlt a tűz a részemről, de nem akarom ezt az idilli családot emiatt tönkre tenni. Még egy darabig bírom, de szerintem nem sokáig. Amióta megismertem ezt a nőt, folyton róla fantáziálok, se eszem ágában se lenne miatta otthagyni a családomat.
2017. okt. 22. 13:32
12/20 A kérdező kommentje:
És amúgy tudom, hogy én is bejövök a másik nőnek.
2017. okt. 22. 13:33
13/20 anonim válasza:
Látom, hogy a te fejedben ez eldőlt, már csak önigazolást keresel. Felesleges volt a kérdésed..
(#3;7 vagyok)
14/20 anonim válasza:
Nem fogod tudni kiverni a fejedből a másik nőt. Írhatják itt Neked, hogy felpezsdíteni a felesègeddel. De! Te a másikra vágysz. Ès bizony attól mèg működhet jól a házasság. De ne mondjad el Neki, negsèrtenèd. Van, aki szemrebbenès nèlkül megteszi. Neked ez vèletlen ès nem szàndèkosan kerested az alkalmat- ez sem mindegy. Igen, a monogám tip. emberek gondolkodóba esnek ilyenkor, tudom.
16/20 A kérdező kommentje:
Nem lesz. Most a gyerekek életét emiatt nem fogom tönkre tenni.
2017. okt. 22. 15:16
18/20 anonim válasza:
Azon gondolkoztal mar h tegyel valamit azert h jobb legyen? Mondd el neki h mi hianyolsz, hogy szeretnel ujdonsagokat vinni a sexbe. Konyorgom vele elsz. Beszelgess vele
19/20 anonim válasza:
Tudom, hohy mellèkes, de hány èvesek vagytok ès mióta tart a házasságod?
20/20 anonim válasza:
Az újdonság hiányzik neked. Néha egy szerető még jót is tesz a kapcsolatnak. Ne hidd, hogy mindig kiderül, meg a szerető iránti érzelem is elmúlhat. A baráti körömben van éppen erre egy példa most. Hölgy, most nagyon maga alatt van a szeretője (3 év együtt) egy hirtelen fordulattal most szakított vele. Összejött újra a feleségével és olyan boldogok mint az első időkben voltak. Merthogy egy házasságban is vannak hullámvölgyek. Gondolom, ha nem lett volna titkos kapcsolata, sosem jön rá hogy mégis a gyereke anyja az igazi. Egyébként nem számít megcsalásnak a másra gondolás szex közben, hidd el sokakkal előfordul, nejednek nem kell róla tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!