Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja sok nő többre az anyagiakat a békés életnél?
Elhagyott a barátnőm, mert túlságosan biztonságban érezte magát mellettem. Legalább is ő ezt mondta. Tőlem mindent megkapott, imádtam őt. Nem fojtottam meg a szeretetemmel meg semmi, voltak közös programok, amennyit szeretett volna. Sok időt töltöttem el vele a szabadidőmből ezzel tudatosan kevesebb helyet hagyva a hobbijaimnak, mivel mondta hogy nem szeret egyedül lenni. A szexuális életünk is rendben volt, de tény hogy nincs valami nagy szerszámom, de sosem panaszkodott rá.
Szóval nem tudtam hova tenni ezt a magyarázatot ezért felfogadtam egy nyomozót, hogy kicsit nézelődjön utána. Kiderült, hogy már volt egy félig felépített kapcsolata egy másik férfivel egy ideje, a szakítással megvárta hogy kapjon tőlem valami drágát születésnapjára.
Ez a férfi tipikus alfa hím, legalább is amit láttam belőle. Öltönyben jár, drága nyugati autó, gondolom magas fizetés. Jól is néz ki, de nem gondoltam volna a páromról hogy képes lenne dobni valakiért.
Én tényleg mindent megadtam a szerelmemnek, de úgy látszik ez mit sem ért...
Tőled vagy tőle kapta a drágát szülinapjára? Mi volt az?
Sajnos a nőket mágnesként vonzzák ezek a jól öltözött tipikus businessman külsejű gazdag férfiak. Jönnek az álmok a jólétről,a gazdagságról, a társadalmi pozícióról, szép ház, drága autó, anyagi biztonság, költekezhetnek. Nagyon de nagyon sok nő álma mindez még ha nem is mondja ki nyíltan.
Semmi köze ennek ahhoz hogy milyen volt a szexuális életetek, hova jártatok. Hány évesek vagytok, a másik férfi idősebb?
Én nem látok ebben a történetben semmi rendkívülit. Az valóban nem szép,hogy átfedte egymást a két kapcsolat, de manapság ez sem ritka. lehet,hogy egy ideig téblábolt a döntéssel, aztán mégis a másik pasi felé billent a mérleg.
Ne magyarázd bele az anyagiakat, lehet,hogy így van, lehet,hogy nem. A másik pasi kellett Neki. PONT. Fogadd el, törődj bele, és nézz előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!