Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a feleséged táskájában gumióvszert találnál úgy, h fogamzásgátlót szed?
Hát semmiképpen nem a barátnőknél meg munkahelyen nyomozgatnék.
Kérdezd meg egyszerűen és kész. Az viszont igaz, hogy neked kell tudnod, hogy csinál-e gyanús dolgokat mostanában és neked kell észrevenned, ha hazudik.
Hât ezt csak vele tudod megbeszèlni. Mindenki mâs okból tart a tâskâban gumit, már ha tart.
Én annó gyógyszert szedtem de azèrt gumit is hasznâltam biztos ami biztos alapon. Jaa... Nyitott hâzasságban éltünk és volt más..ezt azért tudd.. de ne idegeld magad. Kérdezz rá. Ennyi..ismered nem ? Csak lâtod ha hazudik...
Egy lakasban eltek,nem? Akkor otthon kene tartania.
Szerintem egyertelmu,hogy csal. Sorry.
Nekem elettarsam van es gumit hasznalunk( nem szedek tablettat) ,de egyik taskamban sincs gumi sose. Ennyit errol.
N
Egyszer voltam szerető és mi is óvszert használtunk, de mondjuk azt én vettem, nem pedig a feleség.
Elvileg volt spirál, és elvileg megbízható, de mégiscsak a férjével is dugott időnként, és nem tudtam elkaphatok e valamit ezért jobb volta biztonság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!