Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretném meg kérdezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném meg kérdezni a véleményetekek foltytatas lent?

Figyelt kérdés
Igazából ez az unokatedómal történt és tőlem kért tanácsot mivel tanács adásban nem vagyok valami jó így még kérdezlek titeket Na szóval az uncsitesom 6éve van együtt a párjával ebből 5 éve házasok és van egy 4 éves kisfiu k mar egy ideje nagyon ivot a férje és foltyon csak veszekedés volt még verekedés is meg eset olyan anyira tönkre ment a házasságuk hogy az unokatesóm el akart válni már ugye e közben a férje elment 3 hónapra dolgozni más országba ez idő allat az uncsitesom meg ismert valakit akivel le is feküdtek akkor ezt egyáltalán nem bánta mert a férje nem törödött vele és sosem mutata volna ki hogy szereti de most mintha lelkiismeret furdalás érezne Ugye mostanra már úgy ahogy rendeződik a viszonyuk a férjével nem iszik már annyira és próbál meg változni bár elég nehezen megy de már ha iszik is nem balhézik hozzá tenném hazudozott is a férje Na szóval az itt a kérdés hogy mondja el a férjenek hogy még csalta vagy inkább hagyja békén ezt a dolgot??
2017. okt. 14. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Ennek a kapcsolatnak semmi értelme, el kéne válni és kész.

A nő gerinctelenül megcsalt a párját, a pasi verte az asszonyt. És a nő miért nem jelentette fel akkor? Miért nem hagyta ott azonnal?

Mind a kettő el van a langyos sz...ros vizet kapcsolatukban.

A gyereknek meg iszonyatosan jó példát mutatnak, gratulálok nekik.

Tanácsold azt, hogy mivel ez a kapcsolat már rég hallott, készítsék lassan elő a válópapírokat. Főleg a gyerek érdekében!

2017. okt. 14. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
* jav: halott
2017. okt. 14. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:

"Na szóval az itt a kérdés hogy mondja el a férjenek hogy még csalta vagy inkább hagyja békén ezt a dolgot??"

A száját ki ne nyissa...

Majd még az kellene, hogy akkor vágja tönkre a kapcsolatát, amikor kezdenek jó irányt venni a dolgok.

Majd húsz év múlva, esetleg.

2017. okt. 15. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne mondja el.Ha mar megvaltozott a ferje,ne csessze el ezzel.Lehet,hogy kitor belole az allatt ,megveri,de minimum ujra inni kezd .

Mitol lett ez a nagy valtozas amugy?Lehet,h a ferje megerezte,h van valakije,azert pedalozott,nem?

2017. okt. 15. 08:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát azt én nem igazán tudom úgy azóta próbál változni mióta haza ment 3 hónap után.. Mondjuk az a 3 hónap sokk volt nem is nagyon beszéltek azalat egymásal meg ha beszéltek is akkor is majdnem mindig ittas volt a férje .. én személy szerint nem tartom kizártnak hogy a férj is félre lépet de ezt nem tudhatom biztosra ... Viszont ép tegnap mondta az uncsitesom hogy azt mondta a férje vállaljanak még 1 babát.. Lehet tényleg jobb lenne ezt békén hagyni. én rossz tanácsadó vagyokde szerintem valahol ezt meg érdemelte a férje

hiszen ha nem úgy viselkedett volna vagy nem hanyagolta volna el ez nem így történt volna.

2017. okt. 15. 12:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!