Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném meg kérdezni a véleményetekek foltytatas lent?
Ennek a kapcsolatnak semmi értelme, el kéne válni és kész.
A nő gerinctelenül megcsalt a párját, a pasi verte az asszonyt. És a nő miért nem jelentette fel akkor? Miért nem hagyta ott azonnal?
Mind a kettő el van a langyos sz...ros vizet kapcsolatukban.
A gyereknek meg iszonyatosan jó példát mutatnak, gratulálok nekik.
Tanácsold azt, hogy mivel ez a kapcsolat már rég hallott, készítsék lassan elő a válópapírokat. Főleg a gyerek érdekében!
"Na szóval az itt a kérdés hogy mondja el a férjenek hogy még csalta vagy inkább hagyja békén ezt a dolgot??"
A száját ki ne nyissa...
Majd még az kellene, hogy akkor vágja tönkre a kapcsolatát, amikor kezdenek jó irányt venni a dolgok.
Majd húsz év múlva, esetleg.
Ne mondja el.Ha mar megvaltozott a ferje,ne csessze el ezzel.Lehet,hogy kitor belole az allatt ,megveri,de minimum ujra inni kezd .
Mitol lett ez a nagy valtozas amugy?Lehet,h a ferje megerezte,h van valakije,azert pedalozott,nem?
Hát azt én nem igazán tudom úgy azóta próbál változni mióta haza ment 3 hónap után.. Mondjuk az a 3 hónap sokk volt nem is nagyon beszéltek azalat egymásal meg ha beszéltek is akkor is majdnem mindig ittas volt a férje .. én személy szerint nem tartom kizártnak hogy a férj is félre lépet de ezt nem tudhatom biztosra ... Viszont ép tegnap mondta az uncsitesom hogy azt mondta a férje vállaljanak még 1 babát.. Lehet tényleg jobb lenne ezt békén hagyni. én rossz tanácsadó vagyokde szerintem valahol ezt meg érdemelte a férje
hiszen ha nem úgy viselkedett volna vagy nem hanyagolta volna el ez nem így történt volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!