Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolódtatok már viszonyba fiatalabb lánnyal?
Figyelt kérdés
2017. okt. 11. 12:45
11/23 anonim válasza:
Az én koromban már viszonyba bonyolódni csak fiatalabb lánnyal érdemes. :-))
12/23 anonim válasza:
Annyi voltam és ő is annyi. Idősebbnek mondta magát, csak később derült ki az igazság.
13/23 anonim válasza:
9-es
Ha lenne egy 17 éves lányod gondolom büszke lennél rá ha egy 41 éves vén f_@sz dugná. (50 F)
14/23 anonim válasza:
Azt a liliomtipro mindeneteket....
15/23 anonim válasza:
33 évesen 17 évessel... azóta (20 éve) vagyunk együtt... :)
17/23 Nemes Zoltán válasza:
A fiatal lányok ugyan olyanok mint az idősek, csak még jól néznek ki.
Igazi különbséget nem tapasztaltam.
A lányok elég érettek már 20 körül is.
A probléma az irigykedő közvéleménnyel van .
Húsz év különbségnél már mindenkinek lesz egy rossz szava, mert már annyira kibuknak saját perverz elfojtott vágyaik kielégítetlensége miatt.
Még egy eladó se tud normálisan kiszolgálni, ha látja hogy mi a szituáció, csak néz bambán , és nem érti mit akarsz tőle.
Szóval a lányok rendben vannak az irigykedő tömeg az viszont pokollá teszi az ember életét.
A megcsalást viszont nem javaslom , az ronda dolog.
Játssz tiszta lapokkal.
18/23 anonim válasza:
#17 - Az érzelmi intelligencia 30 körül fejlődik ki teljesen. Szóval fejben fixen nem ugyanolyan egy 20 és egy 33 éves (de józan paraszti ésszel belegondolva sem lehet valós ez)
20/23 anonim válasza:
A 16 éves (volt) barátnőm egy 54 évessel ba*ott :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!