Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátnőm! Azt állítja hogy úgy költözött el egy másik pasihoz tőlem, hogy nem volt szex közöttük eddig. Ti elhiszitek?
Egyszercsak összepakolta a cuccait és lelépett, ő talált mást (4 év után, közös lakásunkból, közös tervekkel). A tenyeremen hordoztam, a szülei és barátaink szerint is mindent jól csináltam. Szerintem sem hibáztam! A legjobb barátnője se érti az egészet!
Okok: az új pasi mellett: nagyon jóképű (ő nem az a top csaj), magas, izgalmas (új ingerek), kidolgozott testű. Az utolsó kivételével rám ezek nem vonatkoznak. Állítólag nem is feküdt le vele, kvázi nem csalt meg a sráccal, most úgy adja elő mindenkinek hogy ő velem szakított és talált utána pont mást! Pedig a liánozás klasszikus esete áll fennt! Olyan nincs hogy 2 irodai beszélgetés után (mert 3 hete volt a cégüknél a srác) összecuccol és lelép egy vadidegenhez és már párként pózolnak mindenhol. Úgy hogy a szexet se tudja milyen vele például.
Ki hiszi ezt el? Ti mit gondoltok erről?
Legfontosabb ne keresd.
Lesz pofára esés ott, ha nem is egy hét után lehet egy év után. Utána beszélgetni akar. Neked meg nem lesz időd rá. Ki fogja csinálni.
Kicsi a valószínűsége hogy nem volt szex köztük. Egy pasi nem engedi hogy csak úgy hozzáköltözzön egy nő ha nem próbálta ki hogy milyen az ágyban.
De ezzel te ne foglalkozz mert már nem számít mit csináltak, örülj hogy még most lépett le nem egy gyerek és egy közös lakás után.
Ahogy előttem mondták: ne keresd, szakíts meg vele minden kapcsolatot, tiltsd le mindnhonnan és nézz magadnak olyan nőt aki díjazza ha törődsz vele.
Vannak olyan nők akik ezt nem értékelik, az ilyeneket kerüld el messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!