Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem a párjával csókolozik valaki az szerintetek megcsalás?
Figyelt kérdés
Most utaztam a 4-6oson ahol is 2 lány beszélgetett. Az egyiket megcsalta Lala 2x is a télen. Azt hittem valami hatalom orgiában volt Lala, úgy mondta a csaj. Aztán kiderült, hogy csak smárolt valakivel. Ez tényleg ennyire gáz vagy csak én vagyok erkőlcstelen?2017. szept. 25. 15:44
21/25 anonim válasza:
Mármint persze, kiakadnék ha megcsalna.. márpedig ez nekem megcsalás.
22/25 anonim válasza:
Csak smárolt valakivel .Aha majdegközelebb meg majd nem csak az lessz.:D
23/25 anonim válasza:
Dehogy akadnék ki. Cigánykereket hánynék a boldogságtól és megveregetném a vállát, hogy milyen kis ügyes....Szerinted?
24/25 anonim válasza:
Nekem megcsalás, méghozzá azért mert egy baráttal nem smárolsz csak úgy random, ölelés, arcrapuszi tiszta sor mehet de a csóknál ill a tapinál húzom meg a határt.
25/25 anonim válasza:
Nekem nem megcsalás mert imádók csókolni nagyon, a szex már az. De ennek ellenére csak egy valakivel tettem meg a páromon kívül és ott szex is lett. Sajnos nincsenek olyan foglalt/szabad fővárosi nők/fiatal tinilányok/kolléganők akik csak csókolózni akarnának egy családos foglalt férfival és semmi mást sajnos... 40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!