Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít ha a te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít ha a te párod tenné meg?

Figyelt kérdés
Mi a véleményed arról ha a férjed a szemed láttára igy viselkedik? Adott egy esküvő ahol a barátnőtök a menyasszony karját megfogja, közelhajol hozzá miközben beszél vele, feldobódottan szórakoztatja, szexualis tartalmu viccekkel viccelődik (felajánlja a cipőből ivást is, mert ugye az a szokás).Előtte sosem ismerte, egyszer talalákoztak!Majd eltűnik vele egy órára, mivel a barátnőtök a menyasszony.Hozzáteszem nem keresnek sok "elrablót".Mindössze három férfi megy velük.A barátnő hozzá megy először oda,hogy "rabolja el". Aztán mikor visszajönnek a férjetek még ott sündörög körülötte, nem megy hozzátok oda..Aztan leül, tancolni hiv, majd mikor elutasitjatok, mert faj a labatok, ugy szól hozzátok dühösen: "Nem ezért jöttünk b...meg!" Majd kimegy a kocsiba aludni, dühöngeni.

#megcsalás #hűtlenség #flört #szemét barátnő
2017. szept. 22. 10:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Ennyi ésszel nem csodálom, hogy a barátnőd/férjed mással szórakozik inkább :D
2017. szept. 22. 12:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Ên az uncsitasom esküvőjén voltam ês hàt ott is elraboltàk a menyasszonyt de nem egy egêsz óràra tüntek el hanem kb röpke 5perc lehetett meg hülyéskedtek mindenki nevetett .Sztem a te pàrod nem szerethet ha igy viselkedik előtted .Meg a menyasszony is mondhatta volna hogy elég stb .Nekem ez több mint felhàborító sztem.Én jol kiosztanàm a pàrodat és elhagynàm nem kellene egy ilyen tiszteletlen bunkó alak.
2017. szept. 22. 17:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Na meg a menyasszonyt nem neveznêm baràtnőnek egy percig sem .
2017. szept. 22. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát 1-2 itteni fordítónak hála sikerült megértenem a sztorit.

Mondjuk rövid válaszom csak annyi, hogy aki ennyire fullba flörtöl, az hidd el nekem, hogy a hátad mögött sem épp fogja vissza magát..

Maximum még nem ismerted eléggé, talán most vetted észre. Ez van. Inkább örülj neki.

Aztán döntsd el magad, hogy neked ez kell-e, belefér-e, avagy sem.

N

2017. szept. 22. 20:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2017. szept. 23. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!