Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El hagyjam az a párom, akivel érdekből vagyok, (vele alapozhatok a jovomre, annyira gazdag) vagy menjek vissza, konyorogjem vissza az exemhez, akinek már nem biztos hogy kellek?
Annyira gazdag alatt azt értem hogy az ossz vagyona kb 400-500millio..
Szóval hagyjam el őt?
Egy olyan ért aki már nem szeret, de én igen ?
A gazdag csajszival, 6 hónapja vagyok..
De ő nagyon szeret engem, ki derült hogy 2 hónapig csaltam az exemmel..( kétkapuztam) ekkor az exem el hagyott, de a gazdag meg meg tartott maga mellett..
Nem kamu kérdés. :)
Normális válaszokat vártam ..
Felvágásnak tartjátok mert nektek nem adta meg a jó Isten ..
És ez nem minden napi valóban ..
Nem fevágni akartam .. Szimplán tényközlés, éppen erre .
Hogyha egyből kombinálnátok .. meg kavarnátok .. Mindegy is ..
Nem ismerlek.
De ha már egyből így teszel nekem , hogy ,,fel csatolt műbroki" , mikor én le írtam mi a helyzet ..
Teljesen mást adsz elő , ami a válság .
S sérteni akarsz vele, ne csodálkozz ha ki fordulok magamból, hol ott én nem bantottalak egy szóval sem :)
Ó, egy fiúprosti :O
Hát, te érzed, neked mi fér bele! Én elhagynám azt, akit nem szeretek, akkor is, ha a másik lekoptat, de neked kell tudnod, hogy hogy kell döntened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!