Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti engednétek a barátotoknak, hogy 4 napig bárkivel lefeküdjön?
Figyelt kérdés
Szerdán megyünk haverokkal Zamárdira (barátnők nélkül) és az a terv, hogy megpróbálunk megfektetni minél több csajt. Ezt elnéznétek, ha egyébként hűséges a srác? A fesztiválon való megcsalás számotokra belefér?2017. aug. 21. 12:10
11/32 anonim válasza:
Az ilyennek minek barátnő? :D
Ha egyáltalán felmerül benned az ilyesmi, tégy egy szívességet annak a szegény lánynak és engedd útjára, hátha talál még magának egy normális pasit! :)
Szakíts vele, aztán hajrá, be lehet gyűjteni valami jó kis nemi bajt, tripper - kankó együtt frankó! ;)
12/32 anonim válasza:
Hu de begerjedtem a baratnodre lesni fogom mikor mentek el
13/32 anonim válasza:
"Elenged, az egyértelmű belegyezés. Mert, miről, másról szólna egy fesztivál?" Ez milyen szánalmas szöveg már.. Pont, hogy nem erről szól, sokkal inkább a zenéről, a társaságról és a hangulatról. 15 éve fesztiválozok, még egy kósza flörtöm se volt, mert nem ezért járok. Különben is, olyan felfogással, ami szerint van létjogosultása párkapcsolatban az "elengedem" szónak, inkább ne is legyen senkid.
14/32 anonim válasza:
Nekem már alapból az is gyanús lenne, hogy fesztiválozni megy, főleg úgy, hogy csak pasik, az tipikusan az a hely, ahova nem csak a buli miatt járnak az emberek...Én is szoktam bulizni járni, de nálam kizáró ok, ha valaki szokott fesztiválozni, abból eléggé azt feltételezem, hogy nem kimondottan kapcsolatra való ember(lásd a kérdés kiírója sem az:D).
15/32 anonim válasza:
Dehogy férne bele! Mekkora férgek vagytok!
16/32 anonim válasza:
Ez vagy vicc vagy csak nem vagy normális... azonnal repülnél.
17/32 anonim válasza:
Ugye ezt nem gondoltad komolyan?? Mondd el neki is,vagy legalább szakíts vele mielőtt megcsalod a sok ribivel!!
18/32 anonim válasza:
Persze, abban a pillanatban kidobnálak.
19/32 anonim válasza:
Természetesen tegye, ha szeretné, csak onnantól egyedülálló.
Egyébként neked nem való kapcsolat, kérdező.
22/L
20/32 anonim válasza:
Kérdező, csak ha te is nyalnád a puncim, miközben még öt másik sráccal lefeküdtem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!