Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok! Ti engednétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti engednétek a barátotoknak, hogy 4 napig bárkivel lefeküdjön?

Figyelt kérdés
Szerdán megyünk haverokkal Zamárdira (barátnők nélkül) és az a terv, hogy megpróbálunk megfektetni minél több csajt. Ezt elnéznétek, ha egyébként hűséges a srác? A fesztiválon való megcsalás számotokra belefér?
2017. aug. 21. 12:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyennek minek barátnő? :D

Ha egyáltalán felmerül benned az ilyesmi, tégy egy szívességet annak a szegény lánynak és engedd útjára, hátha talál még magának egy normális pasit! :)

Szakíts vele, aztán hajrá, be lehet gyűjteni valami jó kis nemi bajt, tripper - kankó együtt frankó! ;)

2017. aug. 21. 12:47
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Hu de begerjedtem a baratnodre lesni fogom mikor mentek el
2017. aug. 21. 12:48
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
"Elenged, az egyértelmű belegyezés. Mert, miről, másról szólna egy fesztivál?" Ez milyen szánalmas szöveg már.. Pont, hogy nem erről szól, sokkal inkább a zenéről, a társaságról és a hangulatról. 15 éve fesztiválozok, még egy kósza flörtöm se volt, mert nem ezért járok. Különben is, olyan felfogással, ami szerint van létjogosultása párkapcsolatban az "elengedem" szónak, inkább ne is legyen senkid.
2017. aug. 21. 12:51
 14/32 anonim ***** válasza:
70%
Nekem már alapból az is gyanús lenne, hogy fesztiválozni megy, főleg úgy, hogy csak pasik, az tipikusan az a hely, ahova nem csak a buli miatt járnak az emberek...Én is szoktam bulizni járni, de nálam kizáró ok, ha valaki szokott fesztiválozni, abból eléggé azt feltételezem, hogy nem kimondottan kapcsolatra való ember(lásd a kérdés kiírója sem az:D).
2017. aug. 21. 12:51
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy férne bele! Mekkora férgek vagytok!
2017. aug. 21. 12:55
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez vagy vicc vagy csak nem vagy normális... azonnal repülnél.
2017. aug. 21. 12:56
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ugye ezt nem gondoltad komolyan?? Mondd el neki is,vagy legalább szakíts vele mielőtt megcsalod a sok ribivel!!
2017. aug. 21. 13:08
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Persze, abban a pillanatban kidobnálak.
2017. aug. 21. 13:09
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen tegye, ha szeretné, csak onnantól egyedülálló.

Egyébként neked nem való kapcsolat, kérdező.

22/L

2017. aug. 21. 13:10
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, csak ha te is nyalnád a puncim, miközben még öt másik sráccal lefeküdtem ;)
2017. aug. 21. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!