Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ilyen nehéz? A kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz? A kapcsolatomat kellene választanom, igaz?

Figyelt kérdés

A barátommal együt élünk,a legtöbb dolog jól működik közöttünk. Biztos jövőm van mellette,számíthatok rá,megértjük egymást. Senkit nem tudnék még egyszer úgy megszeretni és megszokni mint őt. Mással nagyon hosszú folyamat és nem is biztos,hogy sikerülne. De a szex nem az igazi sajnos. És pár hónapja viszonyom van valaki mással. Ha rá gondolok,akkor újra pillangókat érzek a gyomromban és boldog vagyok,de tudom hogy ez csak fellángolás. És bűntudatom is van,a barátom nem azt érdemelte hogy eláruljam.

20l

2017. aug. 21. 11:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én már csak azért se értem, hogy miért csalják meg az emberek a párjukat, mert egyszerűen nevetségesen sok energiába kerül, és még ha csak önző érdekben gondolkozunk, még úgy se éri meg.

A szex nem az igazi. Ahelyett, hogy kipróbálnátok valami újat, feldobnátok, stb, képes vagy tízszer annyi energiát beleölni abba, hogy mással találkozgass titokban. Rohadtul ráérhetsz. Mondjuk az is igaz, hogy ahhoz, hogy javuljon a szex, őszintén kéne kommunikálnotok, ez meg manapság kb cikinek számít...

A másik: gondolj magadra. Csak magadra, csak arra, hogy mi lenne neked jó. Az, hogy egy olyan kapcsolatban vagy, ami már csak megszokásból működik, és közben másért vagy odáig, vagy az lenne jobb, ha olyan emberrel lennél kapcsolatban, akibe szerelmes vagy?

Az már csak a hab a tortán, hogy undorító amit a barátoddal csinálsz, és ha képes vagy erre, akkor még emberileg se szereted, és az alapvető embernek járó tiszteletet se adod meg neki. Tudnám, hogy mi a túrónak vagy akkor vele... Akit ennyire semmibe veszek, azt az ellenségemnek számítom, nem a páromnak, de te tudod....

2017. aug. 21. 12:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Te inkább a kötelet válaszd, amekkora emberi hulladék vagy.
2017. aug. 21. 12:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mármint miért ilyen nehéz gerincet növeszteni és felnőttként kezelni egy párkapcsolatot? Nem nehéz ez, csak embernek kéne maradni és nem félredugni ha valami nem működik. A barátodat ne sajnáld, fog találni nálad jobbat. Annyival tartozol neki, hogy elmondod mit csinálsz már egy ideje. Remélem lesz annyi töke és kidob téged a p.csába. Utána meg nézz kicsit magadba, hogy fordított esetben neked hogy esett volna. Karma lehet visszanyal, akkor majd eszedbe jut, hogy a barátodnak milyen érzés lehetett ez.
2017. aug. 21. 12:28
 14/18 anonim ***** válasza:
6%
Édes Istenem, milyen primitív emberek az itt válaszolók:/ Sajnos belekeveredtél egy elég nehéz helyzetbe, Kérdező. A legnagyobb baj ott lesz, amikor bele is szeretsz a szeretődbe..Ismerem a helyzetet. Az ember érzi, hogy a szeretővel meg kellene szakítani a kapcsolatot és befejezni, de ez nem olyan egyszerű. Vagy párhuzamosan folytatsz két életet, vagy azt hazudod a szeretőnek, hogy messzire költöztök, vagy külföldre mentek vagy ilyesmi és erre hivatkozva megszakítod a kapcsolatot. A helyeket meg kerülöd a továbbiakban, ahol megfordul.
2017. aug. 21. 18:27
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
#14: Primitív vagy te, a kérdezővel együtt 😊
2017. aug. 22. 10:45
 16/18 anonim ***** válasza:
15: Az én nyelvezetem nem ilyen alpári, mint amilyen stílusban itt válaszoltak. Kötél meg hasonlók..
2017. aug. 22. 13:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Szitkozódhatsz kedvedre, utolsó, de az igazság az, hogy sokkal szebb világban élnénk, ha a kérdezőhöz és hozzád hasonló aljas, gerinctelen emberi hulladékoknak kötél járna. Aki nem tud uralkodni az érzelmein, az pontosan egy szinten van egy csótánnyal, így is kéne veletek bánni.
2017. aug. 22. 13:39
 18/18 anonim ***** válasza:
17: Én nem szitkozódtam. A kösd fel magad meg hasonló megnyilvánulások nem tőlem származnak. Két ember intim kapcsolata meg csakis rájuk tartozik, ahogy a megcsalás is. A világon a gyilkosság, testi sértés, sikkasztás, fajtalankodás stb. nagyobb problémák, maradjunk annyiban.
2017. aug. 22. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!