Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz? A kapcsolatomat kellene választanom, igaz?
A barátommal együt élünk,a legtöbb dolog jól működik közöttünk. Biztos jövőm van mellette,számíthatok rá,megértjük egymást. Senkit nem tudnék még egyszer úgy megszeretni és megszokni mint őt. Mással nagyon hosszú folyamat és nem is biztos,hogy sikerülne. De a szex nem az igazi sajnos. És pár hónapja viszonyom van valaki mással. Ha rá gondolok,akkor újra pillangókat érzek a gyomromban és boldog vagyok,de tudom hogy ez csak fellángolás. És bűntudatom is van,a barátom nem azt érdemelte hogy eláruljam.
20l
Én már csak azért se értem, hogy miért csalják meg az emberek a párjukat, mert egyszerűen nevetségesen sok energiába kerül, és még ha csak önző érdekben gondolkozunk, még úgy se éri meg.
A szex nem az igazi. Ahelyett, hogy kipróbálnátok valami újat, feldobnátok, stb, képes vagy tízszer annyi energiát beleölni abba, hogy mással találkozgass titokban. Rohadtul ráérhetsz. Mondjuk az is igaz, hogy ahhoz, hogy javuljon a szex, őszintén kéne kommunikálnotok, ez meg manapság kb cikinek számít...
A másik: gondolj magadra. Csak magadra, csak arra, hogy mi lenne neked jó. Az, hogy egy olyan kapcsolatban vagy, ami már csak megszokásból működik, és közben másért vagy odáig, vagy az lenne jobb, ha olyan emberrel lennél kapcsolatban, akibe szerelmes vagy?
Az már csak a hab a tortán, hogy undorító amit a barátoddal csinálsz, és ha képes vagy erre, akkor még emberileg se szereted, és az alapvető embernek járó tiszteletet se adod meg neki. Tudnám, hogy mi a túrónak vagy akkor vele... Akit ennyire semmibe veszek, azt az ellenségemnek számítom, nem a páromnak, de te tudod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!