Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez miért van? Miért a nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? Miért a nőt kell bántani?

Figyelt kérdés
Általában a nőket szidják jobban,amikor megcsalja a pasiját,holott legtöbbször csak azért teszi,mert érzelmileg a pasi lese sz...a a nőt. A pasi viszont MINDIG azért csalja a Nőt ,mert hiányzik neki az új punci. Egyértelmű hogy ők sokkal jobban hibásak ebben,és miattuk lesz egyre több a hülye nő. Miért a nőket kell folyton lehordani a sárga földig,miközben a férfiak miatt lettek ilyenek? :/
2017. aug. 6. 13:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Tehát ha a férfi megcsalja a nőt, a férfi a hibás, és ha a nő megcsalja a férfit, akkor is a férfi a hibás. Tényleg nem érzed, hogy hol hibádzik ez?
2017. aug. 6. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Sok férfi nem csak azért lép félre mert kell nekik az új suna.. ők is ugyanúgy szeretetre,törődésre vágynak,amit otthon nem kapnak meg,sőt semmilyen dicséretet se például.
2017. aug. 6. 13:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg aki megcsalja a párját, akármilyen nemű is egyformán hibás, és érzéketlen.
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

"mindig"? Kicsit sem általánosítás... "sokkal jobban hibásak", "miattuk lesz", "folyton", a "férfiak miatt"...

Emberek vannak. Nem homogén átlagcsoportok. Ezek a te tapasztalataid, de nemtől függetlenül vannak korrekt és inkorrekt emberek.

5/12 anonim ***** válasza:
51%

A megcsalásban általában(!) nem mindig, mindkét fél a hibás. És sosem a harmadik. Ha én nem akarok megcsalni valakit akkor csábítgathat valaki hónapokig akkor sem megyek bele. Agyban dől el.

A nők (én is nő vagyok) abban hibásabbak általában hogy nem magukban keresik a hibát. Pl. a kapcsolat elején figyelmesebbek voltak, sminkeltek, szexi fehérnemű stb., utána felszedtek pár kg-ot,majd csodálkoznak hogy a férfi már nem kívánja annyira. És ha megcsalás van akkor a másikat hibáztatják.

N.

2017. aug. 6. 13:41
 6/12 Heart of Darkness ***** válasza:
86%

Elég sok hülyeség hangzott el a kérdésedben..

Az első dolog pedig az, hogy a megcsalás az általában egyéni dolog, és nem lehet sablont ráhúzni, hogy ezért a nő azért meg a férfi a hibás. Ilyen nincs.

"Általában a nőket szidják jobban,amikor megcsalja a pasiját,holott legtöbbször csak azért teszi,mert érzelmileg a pasi lese sz...a a nőt."

Igen, erre pont egy megcsalás a megoldás, vagy egy kósza szex ami az érzelmekről szól.

"A pasi viszont MINDIG azért csalja a Nőt ,mert hiányzik neki az új punci."

Igen, nyilván MINDIG ez az oka.

A két dolog amit kiemeltem az úgy hülyeség ahogy van. Mondjuk a kérdésed további részében sem hangzik el túl sok értelmes dolog de, ha valaki valóban azért lesz "hülye" mert megcsalták az valószínűleg alapból is az volt csak nem derült ki.

2017. aug. 6. 13:53
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Lányom! Ha szép nem vagy, hülye ne legyél! :)
2017. aug. 6. 13:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha megcsalsz valakit,akkor te vagy a hunyó.Senki sem fog pisztolyt a fejedhez,hogy na,most pedig feküdj le sunyiban xy-nal!Ez a te döntésed,hűséges maradsz-e vagy sem.Tök mindegy,melyik nemet képviseled,nem a párod,nem is Pista bácsi érte a felelős,hanem te magad.Amìg ezt nem látod be,addig nem vagy érett.

A másik dolog:hogy ki miért lép félre,az az ő dolga,de te pont nem tudod az okát.Éppúgy lehet önző disznó,de hiányozhat is otthon valami.Nőnek is,férfinak is...pont.

2017. aug. 6. 14:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Aztarohadt, de buta vagy! :D Szerintem gondolkozz el ezen a témán még egyszer. :D
2017. aug. 6. 14:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is írhatnék sztereotíp marhaságokat, de attól még nem lesz igazság bennük.

Kereslet-kínálat kiegyenlíti egymást. Pont ugyanannyi újpuncira vágyó pasi van, mint amennyi újfarokra vágyó csajszi.

2017. aug. 6. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!