Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez igaz?

Figyelt kérdés

Egyik fiú ismerősöm azt mondta,hogy ő úgy teszteli az épp aktuális barátnőjén,hogy szexelt-e aznap mással,hogy 2 ujját bedugja a nő p.ncijába és ha a 3. is bemegy akkor volt mással.

Csak szerintem hülyeség ez?

2017. aug. 1. 00:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Es ha elkekul az ujja akkor terhes is a no? Az ismerosod egy idiota.
2017. aug. 1. 00:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a h..lyét már bocs
2017. aug. 1. 00:37
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Ez hülyeség... Oszt ha a nő ujjazta magát aznap? Akkor mivan? Nem hisz neki mert ekkora ididóta?
2017. aug. 1. 00:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég vadbarom az ismerősöd.
2017. aug. 1. 04:39
 5/10 anonim válasza:
19%

Hát van benne valami, de ez lány függő, illetve hogy ez az aktus és az ujjazásos felmérés között mennyi idő telt el. Szerintem egy 4-5 óra elég hogy semmi ne látszódjon, főleg ha az illetőnek nincs batárnagy farka.

Viszont ha azon múlik egy párkapcsolat, hogy lefeküdt-e mással, vagy sem, akkor már rég rossz valami. Szerintem az hogy lefeküdt valakivel már semmit nem változtat a helyzeteteken, az a probléma, ha le akart feküdni valakivel.(Ez persze csak a személyes véleményem, minden esetre szerintem ezzel a teszttel semmit sem fogsz elérni (kivéve ha dobni akarod, akkor jó indokot szülhet, de akkor legyen benned annyi, hogy ettől függetlenül is dobod, és nem kifogást keresel. Ha viszont szereted, és félsz, inkább beszélj vele...) Sry ha evidens dolgot mondtam, vagy a te helyzetedre nézve hülyeséget, amit írtál az alapján nekem ez a véleményem. Remélem jó vége lesz a dolognak.

2017. aug. 1. 04:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem is csodálom, hogy a nők fenntartással fogadják a pasik közeledését. Össze fut bár ilyen barommal, elmegy a kedve a pasiktól.
2017. aug. 1. 07:13
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Ez csak poén
2017. aug. 1. 07:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősöd viccelt. Ha komolyan mondta, akkor hülye.
2017. aug. 1. 12:30
 9/10 anonim válasza:
Most komolyan az alapján értékeled a válaszomat hogy egyetértesz-e vele? És én még voltam olyan hülye hogy energiát fektettem a válasz írásába, többet ilyen nem fog előfordulni.
2017. aug. 2. 03:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Uhh,bazz,elég hülye az ismerősöd!
2017. aug. 2. 21:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!