Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez igaz?
Egyik fiú ismerősöm azt mondta,hogy ő úgy teszteli az épp aktuális barátnőjén,hogy szexelt-e aznap mással,hogy 2 ujját bedugja a nő p.ncijába és ha a 3. is bemegy akkor volt mással.
Csak szerintem hülyeség ez?
Hát van benne valami, de ez lány függő, illetve hogy ez az aktus és az ujjazásos felmérés között mennyi idő telt el. Szerintem egy 4-5 óra elég hogy semmi ne látszódjon, főleg ha az illetőnek nincs batárnagy farka.
Viszont ha azon múlik egy párkapcsolat, hogy lefeküdt-e mással, vagy sem, akkor már rég rossz valami. Szerintem az hogy lefeküdt valakivel már semmit nem változtat a helyzeteteken, az a probléma, ha le akart feküdni valakivel.(Ez persze csak a személyes véleményem, minden esetre szerintem ezzel a teszttel semmit sem fogsz elérni (kivéve ha dobni akarod, akkor jó indokot szülhet, de akkor legyen benned annyi, hogy ettől függetlenül is dobod, és nem kifogást keresel. Ha viszont szereted, és félsz, inkább beszélj vele...) Sry ha evidens dolgot mondtam, vagy a te helyzetedre nézve hülyeséget, amit írtál az alapján nekem ez a véleményem. Remélem jó vége lesz a dolognak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!