Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, ha kiderülne, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha kiderülne, hogy a párotok régen megcsalt titeket, de azóta hűséges, és van gyereketek is, együtt maradnátok vele?

Figyelt kérdés
18 éves korom óta együtt vagyok a párommal. Most 27 vagyok, nemrég született a kislányunk is. Nagyon boldog vagyok velük. A párom a férjem is már 5 éve, most már nem tudnám elveszíteni. Tudom hogy szégyen, de 20 éves koromban meghülyültem, hogy a párom jóval tapasztaltabb, eleve van köztünk 8 év. És hogy nem éltem eleget, ami így utólag a legnagyobb hülyeség. Volt egy kb fél évig tartó viszonyom, sose voltam szerelmes abba a pasiba, de a szex nagyon jó volt. Később megbántam, abbahagytuk. Rájöttem hogy halálosan szeretem a páromat, és mindent helyre tudtunk hozni. Kivéve azt, hogy ő nem tud a megcsalásról, képtelen voltam neki bevallani. Amióta megvan a gyerek, mindig csak arra tudok gondolni, hogy ha most megtudná, itthagyna-e. Nagyon bánom, de úgy érzem 7 év alatt bizonyítottam eleget, sokat beletettem a kapcsolatunkba, támogattam a páromat a nehéz időkben. Ő egyben a legjobb barátom is.
2017. júl. 10. 08:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Úgy bizony, hogy el kell mondani. Mert aki egyet megcsal, a többit is meg fogja.

Ha elmondod neki, ő viseli majd tovább a terheket. Szerintem inkább te szenvedjél.

2017. júl. 10. 16:49
 22/37 anonim válasza:
0%

A vélemnyem : szerintem szornyu dolog hogy fel ev kelett hogy ragyere hogy a parod a fontosabb , en sosem tettem volna ilyet , ha tettem volna is egy alkalom utan olyan buntudatom lett volna hogy azonnal bevallom, mivel szereted nem erdemli meg hogy hazudj , alapbol mikor gyermekaldasba kezdtetek onzo voltal emrt mar akkor elkelett volna mondanod , mert lehet tonkreteszed egy gyerek eletet , felnohet boldogan , de sosem lesz teljes elete szerintem egy elvalt szulo gyermekenek , vagy kegkap mindent vagy hianya lesz egezs eleteben , de sosem fogja megtundi miylen egs tokeletes csalad es ki tudja hogy hat ki ez ra

Tehat szerintem szornyen elcseszted , tobbszor lett volna alkalmad bevallani , miert most jott rad?

Tanacsom : barmilyen nehez elvonatkoztatni ez az oldal segitsegert van , szoval nem lehordani akarlak hanem segiteni , szerintem szépíts a dolgon es mond el , en a helyebden pl.mondanam hogy nehezen elted meg azt az idot es tobbszor elakartad mondano , vagy pl hogy nem ferfival hanem novel csaltad meg mert nem tudtad eldonteni melyik nemhez vonzodsz , vagy hogy zsarolt hogy elmondja a parodnak ha tobbet nem fekszel le ezert elmentel hozza , de adeig gyozkdoted h vege , es tedd hozza h szeretned ha tudna h midnig ot szeretted , hatalmas hiba votl reszedrol , ne mone h buntudwt miatt mondod el, hanem azt h joga van tudni , es megerted ha elhagy ez miatt, de mielott rontene gondolja at , te doha tobbet nem tettel ilset azota a 7 ev ota , es ha ugy erzi nemtudja idovel m3gbocsatani inkabb valjatok szet a gyerek szempontjabol, ui.ne takarozz a gyerekkkel majd h miatta maradjatok egyutt de tudasd vele h te massal mar nemtudnal egyutt elni soha tobbe, adj neki idot , nemhiszem h elhagyna, ha tenyleg szeret , regen meg azt mndtam volna fiatalabban hogy azonnal elhagynam , mamar azt mondom tobb evet eldobni egy botlas miatt butasag, persze csak akkor ha erzed hogy tobbet nem teszi meg, es megjegyeznek hogy innestol kezdve ugy elleorizget ahogy akar meg barhova elkiserhet , mert nem tudsz ranezni masra csak o van neked ,

2017. júl. 10. 17:29
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Biztasd még a hazugságra. Okos vagy.

2017. júl. 10. 18:01
 24/37 anonim ***** válasza:

Mindenkinek vannak titkai.....neked is.

Ha a volt szeretőd is le tudta zárni a kapcsolatot és azóta nem kerestétek egymást, akkor nem hoznám fel a témát, mert ez egy bomba, mindent tönkre tehet.

Ha attól félsz, hogy a volt szeretőd zsarolni fog, akkor lenne inkább értelme kiteregetni a szennyest, de ennyi év távlatából ennek nem sok értelmét látom.

Az én párom is megcsalt, éppen külföldön dolgoztam, egyedül volt, nem bírta ki. Kapásból elmondta,engem igazából nem különösebben zavart, soha nem voltam féltékeny a partneremre, pontosan tudom-tudtam, ha akar megtalálja a módját hogy félrekeféljen. Mondjuk szerintem akkor jobban zavart volna a dolog ha naponta együtt lettünk volna, így ráfogtam a körülményekre.

2017. júl. 11. 11:29
 25/37 anonim ***** válasza:
68%
Én biztos, hogy elhagynálak. Amikor megkérte a kezedet akkor kellett volna elmondanod neki, vagy amikor feleségül vett, úgy házasodtatok össze, hogy Te fél évig csaltad és azóta is hazudsz erről?! Ez a leggusztustalabb az egészben. Hogy bírtál így hozzámenni? Nem jutott eszedbe a téged fél évig b*aszogató csávó, mikor kimomdtad az igent?A házasság szent kötelék, amibe tisztán lépünk be, előtte még mindenki bevallhat mindent.. Miért kellett ezt ilyen sokáig húznod? Ennyi ideig hazudnod? Most akarod elmondani? Össze fogod törni a szívét, nem is értelek, ha eddig kibírtad, akkor tartsd magadban, ne bántsd őt meg feleslegesen.
2017. júl. 11. 13:33
 26/37 anonim ***** válasza:
Még egy fontos dolog, innentől nem csak attól kell majd tartania, hogy valami rosszat teszel ellene, hanem, hogy évekig képes vagy hallgatni róla és vajon mikor derül ki a következő.. Az egyenes út mindig a legrövidebb, de azonnal, nem 10 év múlva.
2017. júl. 11. 13:36
 27/37 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jó a kapcsolatotok, annyira ahogy előadod, akkor ne mond el. 10 éve vagyunk együtt a párommal, de ha azóta hűséges és ráadásul van egy gyerekünk, akkor nem szeretném tudni, hogy megcsalt. Ezzel tönkre tenne mindent. Nem tudnék soha többé bízni benne. Az oké, hogy te könnyíteni akarsz a lelkiismereteden, de ez nagyon nem fair. Most azt hagyjuk, hogy a megcsalás se. De ha biztos vagy benne, hogy soha többet nem csalod meg (persze ebben is hogy lehetnél 100%ig biztos ha egyszer mgtetted.) akkor embereld meg magad és felejtsd el az egészet. 7 év telt el. Komolyan tökre tennél mindent mikor most született meg a kislanyotok? Bennem egy világ omlana össze. Egyébként az őszinteség híve vagyok, és általában megbocsáthatatlannak tartom a megcsalást, de ilyen esetben tényleg azt mondanám hogy inkább me tudjak róla.
2017. júl. 12. 15:28
 28/37 anonim ***** válasza:
Hát én, ha meg is bocsátanék, időt kérnék, míg képes lennék újra hozzád érni, újra megcsókolni. Ha az idő elteltével sem tudnék nyugodni, lezárnám a dolgot, de igyekeznék minél jobb kapcsolatot ápolni a kislány miatt, meg miattad is.
2017. júl. 13. 18:57
 29/37 anonim ***** válasza:
Hogy alakul minden?
2017. júl. 13. 21:01
 30/37 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! 28 ötlet után hogy döntöttél elmondod?
2017. júl. 14. 06:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!