Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalás csak a nők hibája lehet?
Általában a megcsaló fél hibája, időnként a szeretőé.
De mégis szeretik rákenni a megcsaltra, mert "ő volt a hibás" "nem foglalkozott eleget stb."
Legbénább kifogás dumák ever
Férfi: "vadászösztön"
Nő: "Azért csaltam meg, mer' nem éreztem magam nőnek"
Mindkét nem: "Véletlen volt!"
Mindegy milyen nemü koru a megcsalas meg csalas legyen barmi oka (sex,nem erzi magat nőnek, vadasz ösztön stb) az kapcsolati problema es ket fele lehet szerinrem vagy jelem hiba az egyik felben es azert lesz (nem kapja meg a fel amit akar vagy egyszeruen r.banc/bunk... ) vagy a kapcsolat rossz es nem illenek össze. Szerintem ha van megcsalas vagy eleve el gondolkodik rajta az ember (lehet mely pont egy kapcsolatban de akkor kell igazan kitartani mutatkozim meg mit er neked a kapcsolat hogy kitartasz vagy egyböl ferre mesz szakitasz stb) nem illenek össze/ nem szeretik igazan egymast.
Vegszonak annyit hogy ha össze illik ket ember es szeretik egymast akkor nincs gond csak bukano amit meg oldanak es meg erösebb lessz a kapcsolat
Ja meg annyit te egy buta ribi vagy a csavo meg gatlastalan troger.
Tovabbi szepnapot 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!