Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy reagál egy hűtlen férfi a gyanúsításra?
Nagyon féltékeny típus vagyok, mert az első barátom nagyon sokszor megcsalt, de csak utólag tudtam meg.
A mostani barátomnak volt egy barátnője (akivel állítólag nem járt és nem is szerette, de a csaj oda volt érte) akit megcsalt (ezt ő mesélte, nem mástól tudom). Azt mondja engem sose csalna meg, mert engem szeret, azt a lányt sose vette komolyan, csak a lány akaszkodott rá.
Én sajnos gyakran gyanúsítom azzal hogy megcsal. Ő higgadtan elmondja, hogy nem csal meg, mert szeret és nem tudna utána a szemembe nézni. Azt mondta esküszik hogy amióta ismer a jobbkezén kívül senkivel nem volt szexuális kapcsolata csak velem.
Nem tudom, hogy joggal gyanakodom-e vagy tényleg én vagyok betegesen féltékeny.
A facebookjából sose lép ki, előttem szokott chatelni. A telefonját se zárja, tehát nem rejteget semmit, de engem nagyon zavar hogy azt a régi csaját megcsalta. Mindig azt gondolom akkor biztos engem is
TAGAD!!!
Ha már be akarta volna vallani, megtette volna....
Viszont meg kell különböztetni a valódi tagadást, mikor ártatlan, és mikor hazudik...ami nem könnyű..
Hát szerintem fogd vissza magad, mert ezt te fogod elcseszni..
SEMMI konkrét jele nincs ( a leírásod alapján), hogy megcsalna..
Sőt, ezt írod:
1.
"A facebookjából sose lép ki, előttem szokott chatelni. A telefonját se zárja, tehát nem rejteget semmit"
- akinek vaj van a füle mögött, az még a fürdőbe, wc-re is viszi a telefonját, lezárja, hogy véletlenül se nyúlj hozzá, sőt, le is fordítja esetleg ha elöl van..
Ha pedig nagyon rezeg a léc, még ő vádol meg téged megsértődve dühösen, hogy miért gyanusítod, nem bízol benne? etc etc
2.
"A mostani barátomnak volt egy barátnője (akivel állítólag nem járt és nem is szerette, de a csaj oda volt érte) akit megcsalt (ezt ő mesélte, nem mástól tudom). Azt mondja engem sose csalna meg, mert engem szeret, azt a lányt sose vette komolyan, csak a lány akaszkodott rá. "
- Ez meg a másik nagy hiba, amit lekövethetsz, ilyet NE csinálj:
a pasi őszinte volt veled, szóval inkább rohadtul értékeld, hogy ezt elmondta neked..
(Ráadásul nem volt szerelmes, aminek a vége az volt, hogy megcsalta, de tudod a körülményeket is? Lehet utána elmondta a csajnak egyből, vagy azonnal szakított vele, mert belátta, hogy ennek nincs értelme.. Persze szar dolog, de ez van)
Ha így fogod folytatni, saját magad fogod lerombolni a kapcsolatodat, de arra is készülj fel, hogy magad miatt fog a jövőben hazudni neked, bármilyen apróságról. Ugyanis rohadt idegesítő, amikor a párod nem bízik benned, betegesen féltékeny mindenre és mindenkire, és hisztizel állandóan mindenen. Szóval hagyd abba ezt a viselkedést minél előbb.
26N
Az a nagy helyzet, hogy hiába facebookozik előtted, meg hiába nem zárja le a telefonját, ez semmit nem jelent! Írom ezt neked, meg az összes többi válaszolónak akik erre hivatkozva állítják hogy biztos nem csal, mert nem dugdossa a telòt...stb..
Az én férjem se dugdosta a telefont, sőt amikor elment otthonról is előttem hagyta. A facebookja állandóan be volt lépve, aztán kiderült hogy van egy másik telefonja is ami csak azért volt mert azon tartottak a szeretőjével a kapcsolatot...
Ez a 21.század, mindenki naiv aki azt hiszi nem csalja a párja csak mert mindenhova tudja a jelszavat...stb.
Elég beteg vagy...
Ez is mit jelent?
" (akivel állítólag nem járt és nem is szerette, de a csaj oda volt érte) akit megcsalt" - hogy a tökbe csalok meg valakit akit nem szeretek, ezért nem is járok vele :O
A másik folyamatos gyanúsítgatása nem része a párkapcsolatnak, okosabb volna, ha mellőznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!