Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lebuktassam az exem hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebuktassam az exem hogy a szakításunk után pár nappal már egy férjes asszonyt akar kavarni?

Figyelt kérdés
Undorítónak találom az egészet,főleg a nőt. Nagy a kísértés hogy lebuktassam őket a p*csába,nekem fájdalmat okozott,gusztustalanul vált el tőlem több év kapcsolat után és ennyit megérdemelne ő is....
2017. jún. 2. 13:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Utolsó már ne is haragudj de épp ez az hogy az exem figyelmeztettem többször is,hogy ne akarjon egy családot tönkre tenni!

Lehet hogy neked véglény vagyok,de én meg nem tudok olyan nőt sajnálni aki a pénzéért van a férjével és egy nála sokkal fiatalabb emberrel szórakozik.

Az exemnek meg mindegy ő szintén csak szórakozik.

És köszi de az önérzetem rendben van de az exem én ismerem ez csak tipikus ha szar legyen még szarabb. Kellene neki is egy pofon hogy felfogja ez nem játék!

2017. jún. 2. 14:20
 12/16 acelsziv ***** válasza:

Ha az önérzeted rendben lenne nem akarnál primitív módon bosszút állni.

Ennyit rólad.

2017. jún. 2. 14:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Legyen igazad akkor :D ha neked ez oly fontos tőlem lehet egy jó napod
2017. jún. 2. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Feküdj le valamelyik haverjával vagy az apjával. Ez tuti bosszű hidd el! :D
2017. jún. 2. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:
*bosszú
2017. jún. 2. 16:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Van jobb, viccesebb is: készíts róluk fotókat, majd egy-egy borítékban juttasd el az exednek meg a nőnek név nélkül. Max csak egy szót ìrj oda, pl tudom, látlak stb. Haha...:)

Pár hétig csináld ezt, majd írj egy üzenetet, hogy a következő borítékot a férje kapja. Várj egy kicsit, aztán ha akarod, akkor elküldöd a férjènek, ha nem, akkor nem. Jó kis feszültséget fogsz így is generálni. :)

2017. jún. 2. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!