Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párcserés csaj megkeresett, hogy legyen viszonyunk kettesben, titokban. Szóljak a barátjának róla? Te akarnád tudni?
A neten találtunk párt párcserés szexre és ők eljöttek hozzánk múlt hétvégén egy éjszakára és itt voltak másfél napot. Közben sokat szexeltünk, végig meztelenkedtünk, a lányok leszbiztek is és buliztunk, jókat dumáltunk végig itthon.
Bejött mindenki mindenkinek. Tetszett a lány, mert külsőre a barátnőm ellentéte: Barátnőm nagyon magas, vékony, kis mellű, hosszú sötétbarna hajú. Ez a lány pedig alacsony, átlagos-formás alkatú, nagy mellű, szőke hosszú hajú. (Amúgy mindketten nagyon csinosak)
Abban maradtunk, hogy még a későbbiekben (pár hónapos távon) találkozhatunk újra így négyesben, csak akkor majd ők hívnak meg magukhoz.
Na és írt a lány privátban nekem nem rég, hogy ő benne lenne abban, hogy összefussunk ketten titokban a jövő héten és akár találkozzunk így rendszeresebben is, a többieknek nem kell tudnia róla. Nem akarom megcsalni a barátnőm. Szóljak erről a lány barátjának? Jó arcnak ismertem meg a srácot és rosszul esik tudni hogy a barátnője suttyomban(=titokban) megcsalná.
29/F
lehet a braátja írta a nevében.
Én - a részletek ismerete nélkül - azt mondanám, hogy a korábbi módon lehetséges a találkozás. Azaz 4esben, vagy ha akar átjöhet 3. -nak, de akkor erről tudjon mind a 4 fél.
Sokféle verzió lehet.
Mondjuk hogy a pasija meg írt a párodnak hogy titokban.
Lehet nem egy erkölcs szerint van a két páros.
Párod mit szólna hozzá? Miért nem vele beszélnéd meg elsőre? Te ismered ő belemenne abba hogy a lánnyal külön is találkozz?
Ha csak a kivitelezés érdekel, akkor párszor még négyesben, aztán találkozni külön a lánnyal először beszélni vele kávézóba hogy hogyan is gondolja...
Még mindig dönthetsz bárhogy.
Alapesetben ha a játékszabályokat felrugja valaki akkor az megcsalás, és most a játékszabályok a nyílt négyesről szólnak.
Akkor most valahol nagyon áll a bál.
A szomszédban a fiatal pár nagyon veszekszik már pár órája, nem lehet ők azok? :)
A srác megköszönte. Már nincs kiírva hogy face-en kapcsolatban lennének.
27: A srác megköszönte.
Én is szeretném, ha fordított esetben erről beszámolna nekem valaki. Te abban vagy inkább, hogy nyugodtan szexeljen mással a párod addig, amíg titokban csinálja? Mondd ha igen, nem ítéllek el
Mi ellene vagyolunk az ilyesminek
Kerdesre valaszolva helyesen dontottel. Hiszen belegondolva ha en benne lennek ilyenben, azt varnam el hogy itt is oszintek legyunk egymashoz, te megtetted ezt a lepest, a baratnodnek is meseld el hogy egyenes maradtal. legyetek egyutt sokaig! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!