Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak szeretőnek akar megint?
Volt egy párom . Nagyon jól elvoltunk.heti 5x találkoztunk. Hétvégén elutazott munka miatt mindig. Mondta hogy befejezi ezt a hétvégi mu nkát végleg és mi lenne ha összeköltöznénk ?
Majd a következő hétvégén megláttam , mint kiderűlt a mennyasszonyával.
Keresett meg utána egy párszor . Írt . Letiltottam számot változtattam . Nem érdekelt a magyarázat.
Eltelt egy év.
Közben hozza költözött a csaja . És most születik meg a közös gyerekük.
Pár hónapja meg üzente egy közös ismerössel keressem meg . Sokat agyaltam rajta tegnap felhívtam . Összefutottunk .
Bocsánatot kért , élete legnagyobb hibáját követte el akkor.Elsírta magát hogy mennyire szeret.mindennapos vita téma vagyok otthon náluk. És hogy véletlen csúszott be a gyerek.bebiztosititta magat a csaj.
Szerintetek csak megint szeretőnek akar ? Nagyon szerettem de nem tudok hinni neki . Ha adnék is neki egy esélyt . Csak ugy hogy csak en vagyok. De akkor meg szakitsak szet egy csaladot ? :(
Minden férfi ugyanolyan csak a nevük más.
Mindig ugyanazzal a kamu dumával állnak elő.
Majdnem minden hibát lehet korrigálni. Az ő esetnében ez úgy volna, hogy nem neked, hanem a gyereke anyjának mondaná, hogy ez volt élete legnagyobb hibája, ezért elhagyja őket. A gyerekről meg gondoskodik, ahogy tud.
AZUTÁN keresne téged, hogy próbáljátok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!