Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem szánalmas az ilyen?
Figyelt kérdés
van egy nő aki fèrjes, ès van egy szeretője mellette.
amikor találkoznak mondjuk ebèdidőbe vagy a nap folyamán bármikor, kisètálnak külön külön az autójukhoz ès felmennek lakásra.mindenki levágja körülöttük hogy mi van.
nekem abszolút nem imponálna egy olyan pali aki azt mondja, hogy na most van 10 perc szabadidőm gyorsan gyere.
2017. ápr. 25. 12:08
1/23 anonim válasza:
Az ő dolguk, az ő értékrendjük...
2/23 anonim válasza:
az ő dolguk, ha ezzel együtt tudnak élni...
nem tudom a férj miért nem dobja ki
24F
3/23 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem hiányzik az embereknek az, hogy van egy pasim ès együtt lakunk, a ptivát szfèránkban ami csak a miènk, ès senkinek semmi köze hozzá.hogy tud valaki ilyen lenni, hogy egy gyors numera, utánna meg èn is megyek haza meg te is a fèrjemhez/ felesègemhez.?!
2017. ápr. 25. 12:11
5/23 A kérdező kommentje:
azèrt nem dobja ki a fèrje mert nem tudja
2017. ápr. 25. 12:11
7/23 A kérdező kommentje:
nem csak nem èrtem ebben mi a jó?
èn más èrtèkrenden vagyok...6 ève èlek párkapcsolatban...nincs mire irigykednem...csak számomra ez gzsztustalan
2017. ápr. 25. 12:13
8/23 anonim válasza:
A szeretői viszony pont arról szól, hogy "van most 10 percem". Persze ez csak egy sarkított példa.
Nem kell imponálnia egy ilyen pasinak, mert a nő csak szexet akar.
9/23 A kérdező kommentje:
de ők szerelmesek állítólag
2017. ápr. 25. 12:14
10/23 A kérdező kommentje:
mit pörögsz már? idegbeteg vagy? nem kell 20-at kommentelni, láttuk egyből is hogy hülye vagy...menj van mèg sok kèrdès
2017. ápr. 25. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!