Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Adjatok tanácsot, mert felőröl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok tanácsot, mert felőröl a bizonytalanság, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

43 éves férfi vagyok 12 év házassággal és két gyönyörű gyermekkel. Nem volt gondtalan a házaséletünk, kb a hatodik évben a nagy hajtás miatt elhidegültünk egymástól, nem foglalkoztam a párommal eleget. Tudtam, hogy tenni kell valamit és leültem megbeszélni a dolgokat a párommal. Volt sírás, megbocsájtás és kibékülés. Majd pár napra rá elmondta, hogy sajnos megtörtént a megcsalás a részéről és pont egy kollegámmal (Azóta már nem kolléga). Nem vettem észre semmit, pedig a hátam mögött anyós, barát, kollégája, mindenki tudott a dologról. Meg tudtam bocsájtani hiszen én is hibás voltam, hogy ide jutottunk és őszinte volt a megbánása is. A nagy kibékülésből született a második gyermekünk. Nagyon idilli volt a kapcsolat úgy egy év előttig. Egyszer egy hétvégi zumbáról nagyon felpörögve jött haza és szinte repkedett, vidám volt feltünően, egyből ment zuhanyozni, holott évek óta nem ez volt a sorrend. Eddig mindig a gyerekek voltak az elsők, de most megcserélte. Itt lett furcsa és belekotortam a szennyes tartóba. A zumbás ruha nem volt izzadság szagú vagy nedves, viszont a bugyiján találtam valamit, ami letaglózott. Spermiumnyomokat. Vagyis azt hiszem. Az állaga, illata olyan volt. Természetesen rákérdeztem, de felháborodott, hogy mit gondolok róla stb stb. A nyomokra azt mondta hogy hüvelyfolyástól olyan a bugyi és az is lehet olyan illatú. Ez akkor lenyugtatott és ment minden flottul. Majd egyszer csak rá fél évre előállt, hogy mi lenne ha antibébi tablettát kezdene szedni. 10 éven keresztül eszébe sem jutott, most meg már szedi is. Kb fél éve elkezdett körmöshöz járni, csinos kihívó ruhákban dolgozni menni, megváltoztatta a telefon és más kommunikációs formák jelszavát, illetve a együttléteink is megritkultak. Azzal kezdődött, hogy nem nedvesedett rendesen, rákérdezésemre testi problémával magyarázta. Majd heti rendszerességre csökkent, utána havi egy alkalomra, most eljutottunk, hogy simán három hónap után sem bújik oda ha én nem kezdeményezek. Folyamatosan zakatol a fejembe, hogy van valakije. Kimaradni nem marad ki, bár a munkája lehetővé teszi a napközbeni szabadidőt. Én lassan beleőrülök a bizonytalanságba, többször rákérdeztem, érveltem a gyanúm mellett, és mindig szinte agresszív letolást kaptam, hogy ne legyek már hülye. Hiába figyelek, nem tudom rajtakapni, már ha van min rajtakapni, de az is lehet hogy nagyon jól elrejti előlem, hiszen egy nagyon intelligens nő a párom

2017. ápr. 23. 08:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Igen, legyél gyermekeid jó apja. Az asszony majd kifutja magát és lecsillapodik. Ez most a kapuzárási pánik.
2017. ápr. 25. 17:33
 22/29 anonim ***** válasza:
Noi hivelyvaladek tényleg lehet olyasm8 szagu es állagú mint a sperma.
2017. ápr. 27. 00:56
 23/29 anonim ***** válasza:

Azt nem ertem, minek buktatja le magat ilyennel, hogy bejelenti, hogy fogamzasgatlot akar szedni.

Ennel az is ertelmesebb lett volna, ha elkezdi szedni es nem szol rola. Senki nem jonne ra hogy szedi

2017. ápr. 27. 01:00
 24/29 Andi80018 ***** válasza:
100%

Hmm. Hát ez a három kiló elég meleg, ami a nyomozást illeti.

Nagyon hülye helyzetben vagy, az biztos. Viszont ha gyanakszol, akkor lehet is valami. Mást nem tudsz tenni, mint figyelni tovább, hátha valami mégis elárulja a megcsalást. Ha pedig nem, akkor lehet tényleg csak csinos akar lenni a feleséged. Az együttléteknél érdemes még figyelni, hogyan viselkedik, meg ha ritka minden ok nélkül, a gáz. Egyébként lehet, hogy csak flörtölget férfiakkal, és nincsen testileg semmi.

2017. ápr. 27. 09:30
 25/29 A kérdező kommentje:
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
2017. máj. 4. 06:58
 26/29 anonim ***** válasza:
Azóta kiderult valami?
2017. máj. 14. 14:34
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem semmi sem derült ki azóta. Annyi drasztikus változás van, hogy már nem alszunk egy szobába, mert állítólag nagyon horkolok. Több évig ezt nem említette...csak most baj :(
2017. máj. 14. 19:12
 28/29 anonim ***** válasza:

Akkor már a másik oldalon jogot formáltak a nejedre h még csak hozzá se érhess,nem aludhattok már együtt sem.

Egyébként mizu?

2017. jún. 6. 19:58
 29/29 A kérdező kommentje:
Röviden. Válunk. Beismerte, hogy másba szerelmes, de nem mondta el kibe. Tulajdonképpen nem is számít, hiszen nem az a lényeg, hogy kibe, hanem az, hogy nem belém már :(
2017. jún. 19. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!