Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ismeretségi körben ismert, hogy valakit csalnak, miért hallgat róla mindenki?
Úgy látom, hogy mindenki tudni akar róla, ha megcsalják. Viszont sokszor akik látják, hogy egy ismerősük megcsalás áldozata, nem szólnak neki. Van, hogy mindenki tudja, hogy ez csalja ezt ezzel, csak a megcsalt nem.
Szóval ez kicsit ellentmondás, nem? Hogy persze, nekem tudnom kell, ha engem csalnak, de én nem szólok, ha látok mást?! Ezt hogy intézik el magukban, akik zokon vennék, ha nekik nem szólnának, miközben ők se szólnak másoknak?
Én vagyok az, aki írta, hogy ismerte az illetőket, akiknek a pasija rám hajtott. Nem a barátnőim voltak, hanem ismerősök. Soha nem kezdtem és ezután sem leszek olyan, hogy elfogadom egy olyan ffi közeledését, akinek van valakije. Egyrészt azért, mert ő valaki másé, és ezt én nem tudnám elviselni, hogy én csak második vagyok. Másrészt meg: Ha mégis elhagynák értem a másik nőt (bár ez szokott sztem kevésbé előfordulni), akkor is folyton feszengenék, mert ha velük megtette, velem is meg fogja. Harmadrészt: Nem volt egyik sem egy tipikusan szépfiú, tehát nem is jöttek be (ez mondjuk a kérdés szempontjából nem releváns, nem döntő fontosságú, mert ha bejöttek volna, akkor sem kezdtem volna velük a fenti dolgok miatt).
Hidd el, sokszor figyelmeztettem őket, hogy sorry, de nekem ez nem pálya, de mindannyiszor u.az volt a reakció: Pl. előbb-utóbb úgyis beadom a derekam, vagy ugyan már, mindenki ezt csinálja, vagy ha nem teszed meg, úgyis lesz más... és még sorolhatnám... És itt a negyedik magyarázat: Én csak egy lettem volna a háremben, akiket "megöntöz". Kell ez nekem? Dehogy!!!
Nekem az egykori "barátom" egyik legjobb haverja árulta el, hogy más lányokat ölelgetett, flörtölt velük, és azért mondta el, mert "nem ezt érdemlem".
Én mocskosul hálás voltam ennek a srácnak, és azonnali hatállyal szakítottam is, mert bizony igaz volt. 3x tagadta le, de negyedszerre bevallotta, hogy rohadjon meg.
Köszi, hogy jött válasz a másik oldalról is, mert ugye bárkiből lehet megcsalt fél, ha ez ennyire általános jelenség, mint írjátok is. A kérdés másik fele így: mi a helyzet akkor, ha Téged csalnak, Te mit várnál el?
(Én úgy érzem, inkább akkor csalódnék egy barátban, ha valahogy kiderül az eset és ezzel együtt az is, hogy ő (is) hallgatott róla.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!