Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség ugyanazt a parfümöt venni a barátomnak, amit a szeretőm is használ?
Figyelt kérdés
Nagyon jó illata van és a barátomon is az ő illatát akarom érezni. Megalázom ezzel a barátomat szerintetek, ha kiderülne?2017. márc. 30. 11:10
11/28 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy alapból nem vennék semmit a szeretőmnek mert ő csak azért van az életemben, hogy keféljen engem. A farka miatt. Baromira nem költenék egy árva garast se rá. :D
12/28 anonim válasza:
Az életemnek most már van egy célja. A célom az lesz, hogy hátra levő életemet annak szenteljem, hogy hűtlen embereket buktassak le a férjük és barátjuk, barátnőjük és feleségük előtt. Jó lesz majd nézni ahogyan egyes férfiak majd kergetik a feleségük, barátnőjük szeretőjét, mint Steven Seagal a Branscombe Richmond-ot a Hard to Kill végén és az is jó lesz amiko feleségek intenek majd nekem köszönhetően búcsút a hűtlen férjeiknek és majd csak annyit mondok a férjeknek: Daszvidánnya f.a.s.z. fej. XD Ezt fogom tenni.
13/28 anonim válasza:
Nem szemétség, ez csak pofátlanság, azért remélhetőleg szex közben nem a másik nevét sikítod.
Szemétség az, ha szeretőt tartasz és a barátodat megalázod ezzel.
14/28 anonim válasza:
Mennyi élettel, látszik, hogy nem volt még egy nőtök se, nemhogy több egyszerre.
17/28 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni? Azt nem mondtam, hogy van is szeretőm. :D Csak azt, hogy en nem koltenek ra.
11# voltam
18/28 anonim válasza:
15-ös válaszoló, én nem vagyok zizi, csak felnyitom azok szemét, akiket mások hülyének néznek és vígan meg is csalnak rendszeresen. Ez nem ziziség, ezt kívánja az erkölcs és a becsület.
19/28 anonim válasza:
Nem. Inkább az a szemétség, hogy nem szakítasz.
20/28 A kérdező kommentje:
Szeretjük egymást a párommal, a szeretőmről meg nem tartozom nektek magyarázattal. :) A parfüm volt a lényeg.
2017. márc. 30. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!