Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy volt tanárnőm akinek bejövők. Szerintetek lefeküdne velem?
Figyelt kérdés
Amikor még a suliba jártam rendszeresen tett utalásokat hogy tetszem neki. Kérdezte hogy miért nincs profilképem mert biztos hogy sok lájkot kapnék rá mert "szép a pofikám" bejelölt facebookon ismerősnek, mondta hogy lehetek valami facebook csoportjának a reklémarca,mikor vittük neki a ballagási meghívót a haverommal neki faarcal adott két puszit mikor neked adott meg egyértelműen a szemembe mosolygott csillogó szemekkel,amikor egy másik meghívótt vittünk akkor a haverommal úgy bánt ahogy előző alkalommal nekem meg megfogta a vállam. Órán mindent megcsinált helyettem, én komolyan soha nem csináltam semmit. Szalagavatón kérdezte a tánctanárt hogy van-e már párom mert velem szeretne táncolni. Amúgy van férje.2017. márc. 19. 17:19
11/11 anonim válasza:
Ha neked is tetszik, akkor ismerkedj vele. Ha találkoztok és tényleg úgy tetszel neki, akkor lépni fog, ha csak közel is mész hozzá. De csak ha nem akarod kihasználni, különben utána szembeköpheted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!