Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok/Nők! Kérte már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Kérte már a pasitok hogy csaljátok meg?

Figyelt kérdés

2017. márc. 8. 00:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10,engem izgatna,jobban kivánnám miután mással is volt.
2017. márc. 10. 21:40
 12/17 anonim ***** válasza:

#10 ---》 #11

Tényleg? :)

Ez is egy nézete. Mások vagyunk más vágyakkal ezt elfogadom. Bennem meg pont a tudat az ami zavarna hogy volt mással. Ez nem prüdség abszolút :) létezik a párkapcsolatnak olyan válfaja is hogy nyitottkapcsolat. Egy darabig működő képes és szórakoztató de egy darabig azután mindenki megtalálja a helyét egy másik oldalán akivel megcsalta :)

- Gondolom én -

2017. márc. 10. 21:51
 13/17 anonim ***** válasza:
12#,nem nyitott kapcsolatra gondoltam,de ugy 15 év után másképp látja az ember.:)
2017. márc. 10. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:

15 év után nem lehet új dolgot bele vinni és szebbé tenni egymás életét szexuálisan is ? Vagy már végig megy ilyenkor a palettán minden? És egész egyszerűen ráununk a másikra? És valami új kell ezek szerint. Passz ebben a helyzetben benne kell lennie az embernek ahhoz hogy megtudja érteni. A Te állás pontod is érthető, mivel mások vagyunk

2017. márc. 11. 00:26
 15/17 anonim ***** válasza:
#14,igen,végig tudnak érni a dolgok,megszokottá válnak.
2017. márc. 11. 09:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nekem is van, hogy másról fantáziálok olykor, aki valamiért megfogott.. ( Pluszban nekem első kapcsolat 5 és fél éve, szóval bennem van egy kis kíváncsiság is ezen a téren sajnos..)

De ha megkérne rá.. Nem tudom, megtenném-e.

Talán a valóság és a képzelet teljesen más, eddig el sem jutnék valószínűleg, ez inkább csak a te képzeleted játéka, és ennyi. Aztán ki tudja.

Minden esetre ennél a kérdésnél én is elbeszélgetnék vele, mert érdekelnek a belső motivációi., ami miatt ezt ő kifejezetten szeretné.

Egyszer nem komolyan jött fel ilyen téma, azt mondta hogy ha idegennel történne és egy alkalommal, mert elkap a hév, ő megbocsátana. Néztem is rá, hogy tényleg? Könnyes szemmel válaszolt, hogy igen, ha nem érzelmi dologról van szó, és hozzátette, hogy inkább ne is beszéljünk ilyenről, mert már belegondolni is rossz attól.

2017. márc. 11. 10:37
 17/17 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen esetem az exemmel, bevallotta, hogy megcsalt, és olyan bűntudata van, hogy csak akkor tud velem maradni, ha én is visszacsalom...pedig én megbocsájtottam vna neki, mert csak egy csók volt állítólag. Én rosszul lettem még a gondolattól is, ezért a barátnőimmel összebeszéltünk, hogy megkérünk egy ismerős srácot, hogy ő is mondja azt, hogy megcsaltam vele, miközben nem történt semmi. Mikor megmondtam neki h megvolt, akkor meg kiakadt, hogy én hogy tudtam megtenni XD persze ő valóban megcsalt, de még azt is elintézte, hogy én sehogy ne jöljek ki belőle jól XD nem volt normális az a pasi, örülök, hogy vége lett, igaz később mint kellett vna, de ennyi :D Szval csak óvatosan kezeljétek ezeket a kéréseket ;)
2017. márc. 14. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!