Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a megoldás velem kapcsolatban? Hogyan tovább
hollandiában vagyok , van otthon egy kisfiam 3 éves a élettársam is otthon van.
elég sokszor megcsaltam már és nem vagyok rá büszke és még már nem is élvezem.
Ma elmendtem amsterdamba és lefeküdtem egy magyar nővel. Kamú néven mutatkoztam be neki.
amikor haza mentem karácsonykor is egy hétre akkor is megcsaltam. Pedig nagyon szeretem a páromat.
Egyedül érzem magam. és ilyeneket csinálok :(
nagyon gáz vagyok.
Ráadásul a amsterdami csajnak van gyereke is.
vagy 10-11 nővel csaltam meg és nem tudom megszámolni.
és szomorú vagyok mert nem vagyok boldog . olyan rossz érzés. most itt kersek hetente 150 ezer ft. valamikor kevesebb valamikor többet... és egyszeruen nem tudom hogyan tovább :(
9-es, kihalna a világ, ha mindenki így gondolkodna. Olvass vissza a kérdések között, sok nő is megcsalja a párját. Akkor senki ne szüljön gyereket senkinek? Persze ez a te döntésed és nem is akarnálak másra invitálni, csak arra, hogy ne általánosíts.
A másik, hogy azért írtam, amit írtam (8-as vagyok), mert at ilyen arogáns barmoknak (lásd felhasználóneve, plusz a számtalan megcsalásai) sokszor egy icipicit sem jut az eszébe, hogy a másik fél is megcsalhatja őt. Ő tartja magát a nagy macsónak, aki szerint minden nő érte döglik, és élete végéig elkötelezi magát. Nem a csajt akartam lehúzni, hisz fogalmam nincs, hogy kicsoda, csak a kérdező fülébe akartam betenni a bogarat, legyen még sz...bb érzése. Mert aki így megaláz egy nőt, az igenis érezze k..a sz...ul magát..........
Az első válaszolóval értek egyet.
Itt már nincs más kiút.
de ha egyszer sex hiányom van :(
szerelmes voltam egy nőbe és azóta nem birok magammal mióta elutasitott , nem tudok beleszeretni senkibe :)
Figyelj, k-rvamindegy, hogy "nem bírsz magaddal", meg "szexhiányod van" meg "brühühü visszautasítottak, azóta nem tudsz szerelmes lenni". Kifogás kifogás hátán, és az összes szar. Ha nem vagy szerelmes, akkor minek hülyíted szerencsétlen nőt, aki otthon vár? Minek csináltál neki gyereket? Itt az lenne a tisztességes, ha szakítanál, küldenéd szépen a gyerektartást és hagynád, hogy szerencsétlen valaki olyannal legyen, aki tényleg szeretni fogja és megbecsüli. Aztán k-rvázhatsz kedvedre, senki se fogja tiltani.
Ha ehelyett inkább ilyen gusztustalan aljas módon hátbatámadod, aztán szánalmas kifogásokkal próbálod magad mentegetni, akkor egy primitív selejt hulladék vagy, semmi több. :) Bár ez mondjuk eddig is elég nyilvánvaló volt, a nevedre emlékszem mielőtt anno tiltottalak, nem sokan küldtek kéretlenül f-szos képeket ezen az oldalon.
Undorító, nyomorult, gerinctelen senkiházi féreg vagy! Hogy írhatsz olyat, hogy szereted a párod? A helyedben ezt ki sem merném ejteni! Legalább ne aláznád meg őt ennyire, mert erre biztos nem szolgált rá! Valószínű, hogy ő alig várja, hogy te hazaérj és te a szemébe tudsz nézni ezek után! Öregem a helyedben én minden egyes alkalommal ahogy a tükörbe nézek úgy köpném le a tükörképemet ahogy van! Az ilyen férfiaktól hányingert kapok! Szánalmas szar vagy, hogy azt gondolod, hogy te küldesz neki pénzt és azzal el van az egész rendezve! Csak azt kívánom számodra, hogy a sors ezt úgy adja neked vissza, hogy ezerszer jobban fájjon! Ha van benned egy kicsi kis tisztelet a párod felé akkor legalább szakíts vele a gyermekednek küldd a gyerektartásra a pénzt és hagyd, hogy a párod megtalálja azt a férfit aki legalább tiszteli és szereti!
Te nyomorult gyökér köcsög!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!