Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, ha arra vágyom, hogy a barátnőm minél több pasival esetleg nővel szexeljen?
Figyelt kérdés
Borzalmasan felizgat, amikor a régi szexuális élményeiről mesél. Volt már rá példa, hogy elment szexelni valakivel amíg dolgoztam, én meg alig vártam, hogy hazaérjek és velem is lefeküdjön. Pontosan 0% féltékenység van bennem, pedig nagyon szerelmes vagyok. Simán leélném vele az életem is. 2 éve vagyunk együtt kb. A probléma az, hogy amikor erről beszélgetünk, akkor neki ez a vágyam úgy jön le, mintha nem szeretném eléggé. Ő nem szeretne valójában másokkal szexelni, csak azért teszi meg, hogy engem izgasson. Mi a véleményetek erről? Mindeni válaszának örülnék, fiú és lány szemszögből is. 33 éves srác vagyok.2017. febr. 26. 14:31
11/18 Bence_ válasza:
Önbizalom hiányoddal és a megfelelési kényszereddel foglalkoztál már?
12/18 A kérdező kommentje:
megfelelési kényszerem van, de önbizalomhiányom az egy kicsit sincs... és még nem foglalkoztam vele. De igazad lehet abban, hogy kéne.
2017. febr. 26. 18:39
13/18 anonim válasza:
Ha szexpartnerröl van szo én is ugy vagyok. Izgat ha minél többet szexel mással (F és L is jo). Ha komoly a kapcsolat akkor sem vagyok féltékenykedö de ugy már inkább zavar, nem szeretem. F
14/18 anonim válasza:
Lehet normális ha ez izgat..:)
15/18 Bence_ válasza:
Megfelelési kényszer miből fakad?
16/18 anonim válasza:
Végig is nézed ahogy szexel mással? Vagy honnan vagy benne biztos hogy tényleg szexel mással? Az én párom csak nőkkel akarja hogy szexeljek de azt nézni is szeretné.
17/18 anonim válasza:
Es ha teherbeesik egy masiktol neveled vele a gyereket?
18/18 anonim válasza:
Normális.Van benne valami izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!