Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok van köztettek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van köztettek olyan aki titokba megcsalta már a párját és nem derült ki?

Figyelt kérdés
Miért tettétek? Megbántátok?
2017. febr. 12. 18:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
hogyne lenne..csak nem vallaljàk fel
2017. febr. 12. 18:37
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
Az egyiket megcsaltam párszor. Azért mert valami mindig is hiányzott a kapcsolatunkból, rengetegszer meg akartam vele beszélni, szakítani akartam, de akkor mindig megemberelte magát pár hétre, ezért nem tettem. Így telt el egy év, közben jópárszor kavartam mással, hogy pótoljam ami hiányzik. Persze, egyenesebb lett volna ha szakítok, de ez van most már. Megbánni nem bántam meg, inkább tanultam belőle, többet nem fecséreltem az időmet olyanra, akivel nem passzoltunk. Azóta férjhez mentem és boldogan élek.
2017. febr. 12. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Ja igen, azt elfejtettem írni, hogy nem derült ki, mivel pont telibeszartam hogy mit csinálok és kivel :D De amúgy szerintem sejtette, csak nem érdekelte különösebben.
2017. febr. 12. 19:05
 4/12 anonim ***** válasza:
*telibeszarta
2017. febr. 12. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 2 ev utan mivel nem volt hajlando szakitani es szetkoltozni, igy elkezdtem csalni mert szo szerint nem volt szexualis eletunk (nem kivantam ot)... tudom hogy szeemet dolog es nem erdemelte meg, nem is derult ki, de kellokepp eltavololodott o is az ido alatt es vegul sikerult szakitanunk, azota boldog parkapcsolatban el egy masik lannyal. Orulok, hogy megtalalta a parjat :)
2017. febr. 12. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Milyen "emberek" válaszolnak itten te jó ég
2017. febr. 12. 20:45
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Olyan emberek akik felvállalják, hogy hibáztak, nem pedig fényezik önnön tökéletességüket egy anonim oldalon :)
2017. febr. 12. 21:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Bántott testileg-lelkileg, és én féltem kilépni a kapcsolatból. Nem kaptam tőle érzelmi támogatást, így máshol kerestem. Mikor szakítani akartam, mert többet akartam pár lopott csóknál mástól, rábeszélt, hogy ne, aztán egy hónappal később kidobott ő (gondolom ő akart nyeregben lenni). Majd mikor néhány héttel később megtudta, hogy van képben egy pasi, elhordott minden rib..cnak...

Nem tudom, itt lennék-e, ha megtudta volna, hogy megcsaltam.

2017. febr. 12. 21:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Hogy lehet felvallalni, ha anonym oldal :DDDD Kesz vicc, hutlen nok.
2017. febr. 13. 13:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Felvállaltam máshol is. Mindenki ember, mindenki hibázik. Aki értelmes felfogja.
2017. febr. 13. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!