Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pasik! Azt miből lehet észreve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Azt miből lehet észrevenni hogy 2 órával ezelőtt szexeltetek?

Figyelt kérdés
A párom későn jött haza tegnap este és szexelni akart velem. Viszont én sejtem, hogy megcsalt mert kerestem a munkahelyén de nem volt ott. Ő viszont állította hogy dolgozott. Még nem akarok neki esni és megvádolni míg nincs elég bizonyítékom. Viszont t az érdekelne, hogy ha egy pasi szexel utána 2-3 órával észrevehető e ez szex közben.
2017. febr. 2. 09:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma kiderült, hogy a barátnőmmel csalt még :-(( Bevallotta, hogy már régebb óta szexelnek. És eddig ebből semmit nem vettem észre. Idióta vagyok.
2017. febr. 3. 23:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Mit fogsz tenni? Meg tudsz nekik bocsájtani?
2017. febr. 3. 23:59
 13/21 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon sajnálom! ☹

Ugye nem bocsátod meg???

2017. febr. 4. 04:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Kinek kéne, vagy nem kéne megbocsájtani? A férjnek? Vagy a barátnőnek? Komolyra fordítom inkább.

Nagyon könnyű kimondani, hogy rúgd ki.

Szerintem itt derül ki, hogy melyik nő okos, és melyik nem. A megcsalás kettőn áll (vagyis hármon), és mi semmit sem tudunk arról, hogy mi vezetett idáig. Mindössze annyit, hogy a férj gyöngédebb volt, mint szokott. Nekem ez szöget ütött a fejembe. Eszerint a férj nemigen volt gyöngéd? Eddig ez nem volt probléma? Vagy már fásult volt a kapcsolat? Azt kéne kideríteni, hogy van-e esély arra, hogy legalább olyan jó legyen a szexuális életük, mit azzal a barátnővel. Ki nem felelt meg a másiknak otthon? Volt-e régebben jobb a szex, vagy mindig is ilyen volt?

Másik kérdés, hogy van-e igényük rendbehozni a házasságot? Van-e gyerek?

Szóval nem egyszerű. Nincs azonnali jó tanács.

2017. febr. 4. 09:43
 15/21 anonim ***** válasza:
73%
Szép kis barátnő, ne aláztasd tovább magad, légy erős és minden kapcsolatot szakíts meg, mindkettővel.
2017. febr. 4. 10:18
 16/21 anonim ***** válasza:
lehet hogy jegygyűrűt vásárolt...
2017. febr. 4. 22:28
 17/21 anonim ***** válasza:
14es ez okes is lenne egy félrelépés után. De nekik mar huzamosabb ideje volt viszonyuk! Az ilyet hiába szeretne, hiába beszeli be magának a kérdező, nem fogja tudni megbocsátani. Ott fogja rágni belülről, felorli.... Ezt nincs értelme megbocsátani.
2017. febr. 5. 01:23
 18/21 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mit csináljak. 5 éve vagyunk együtt és ebből 2 éve már viszonya van a lánnyal. Azt mondja szeret engem de a másikat is mert próbált vele többször szakítani de mindig elcsábult. Azt mondja nem a barátnőm nyomult hanem ő kezdeményezett mindig. Azt mondja az lenne neki a legjobb ha mind a ketten lennénk neki.
2017. febr. 5. 20:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Adj időt magadnak, meg tudod-e bocsátani... Aztán meglatod...
2017. febr. 6. 03:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha így gondolod, menj bele a kettesbe, nem is csoda sok pasi alázza a nőket, mert megtehetik, látod saját magad példáját.
2017. febr. 6. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!